VEKA ни кани на международния панаир FENSTERBAU FRONTALE 2020

(0 гласа, средно 0 от 5)
VEKA_Standgestaltung_Fensterbau_2020_632x370

Един световен панаир е идеалното място за представяне на нови продукти на настоящи и бъдещи партньори. Това важи тази година с особена сила за VEKA:  VEKA AluConnect е иновативна система, която обединява безкомпромисно най-доброто от алуминия и пластмасата. Гостите на панаирния щанд с площ от 1.100 m2 ще имат възможност да разберат какво се крие зад мотото „Готови за бъдещето“, с което VЕКА се представя от 18- ти до 21-ви в Нюрнберг. 

Друг основен момент от експозицията ще е представянето на новата система плъзгащи врати  с повдигане VEKAMOTION 82. При създаването й изходни моменти бяха повишените изисквания към дизайна и изработката. Свободата на достъп, сигурността, слънцезащитата и опростения монтаж намериха практически решения. Дизайнерският вариант VEKAMOTION 82 MAX  задоволява в още по-голяма степен желанието за повече светлина, намалявайки размера на неподвижните крила. Посетителите ще могат да видят предимствата на новата система, реализирани в панаирните експонати. 

Ще бъде демонстрирано с много мостри развитието на уникалната собствена технология за дизайн на повърхността  VEKA SPECTRAL . Благодарение на неповторимото усещане при допир и дизайн както и много добрите технически характеристики,  VEKA SPECTRAL  намира все повече клиенти както от страна на потребителите, така и на архитекти и конструктори. Това показват наличните девет цвята и изложените възможни много скоро декори.


В областта на слънцезащитата VEKA ще покаже разработки на кутия за щори за ново строителство, продуктов асортимент от водачи за щори, позволяващи много детайлни решения и ефективен начин на изработка и монтаж. Нови куплунзи, приложими в SOFTLINE 76 и SOFTLINE 82 дават допълнителни предимства при монтаж на по-големи фасадни елементи. Така ще е възможна промяна на отварянето навътре или навън, а монтажът на елемента и на  обекта ще се опрости. 

С тези разработки VЕКА доказва убедително, че работи винаги за предимството на своите клиенти. Затова и производството на профили с качество от клас А по  EN 12608 остава отличителна характеристика на фирмата.

Съществена част от експозицията ще заеме темата дигитализация и автоматизация. Служителите на VЕКА, както и тези от новосъздадената дъщерна фирма DBS (digital business solutions ) ще представят плодовете на своя труд в тази област.

Щандът на VЕКА : VEKA AG ще покаже на  1.100 кв.м в Нюрнберг продукти и услуги.
Панаирно лого: Под мотото „Готови за бъдещето“ VEKA AG излага практични иновации, отговарящи на изискванията от бъдещето.

VEKA_Messelogo_Fensterbau_2020_624x390Сподели

Тагове: veka | дограма | световен панаир

 
Уебсайт на автора: www.veka.bg

Новини

24 Февруари 2020, 16.28
От 25 до 28 февруари Интер Експо Център отваря вратите си за строителното бизнес...
19 Февруари 2020, 12.01
Екологичността и естетиката са два водещи елементи в строителството....
18 Февруари 2020, 10.27
  „Ако има усилия, винаги има постижение“*. Отнасяйки думите към...
Медийни партньори
VIP медиен партньор