Тенденциите в Open Spaсе пространствата през 2020 г. ще покаже международното изложение Светът на мебелите

(0 гласа, средно 0 от 5)
World_of_furniture___2_3_2020_5_632x450_5
Open Space пространството е сред най-разпространените оформления на съвременния офис.  Тъй като позволява гъвкаво разпределение, то е предпочитано от IT сектора, малки и големи компании, банкови институции и много други. Актуалните тенденции в обзавеждането на Open Space пространствата са сред акцентите и на международното изложение Светът на мебелите, което ще се състои от 18 до 21 март в Интер Експо Център, София. Ние се запознахме с някои от предложенията. По всичко личи, че сериозно ще бъде акцентирано върху ергономията на мебелите в офиса, акустични решения и ергономичните продукти. В следващите редове Ви споделяме впечатленията си.  

World_of_furniture__2_3_2020_6_624x450_6
Свят на ергономията
Светът на мебелите ще се превърне в своеобразна арена на ергономията. За първи път на изложението ще бъде представен азиатският гигант за производство на елитни ергономични мебели Окамура. „Марката създава ергономични продукти и офис столове от най-високо технологично ниво“, коментира вносителят Chair Pro. Основа цел на Окамура е създаването на креативна и продуктивна бизнес среда; това проличава и в нов проект на световния бранд, който ще си партнира с Мicrosoft през следващите 5 години. Чрез монтиране на сензори в столовете, ще бъде разработен интернет базиран модел за проследяване на потребителското удовлетворение от изделията на компанията.

World_of_furniture__2_3_2020_Building_04

Естествените материали 
Това е една от тенденциите през тази година. “Фокусираме се върху използването на естествени материали; много от продуктите са например от вълна“, коментират от Office 1. По отношение на визия, функционалност и ергономия, запазена марка на 2020 г. ще бъде „техно“-стилът. Тук е мястото да опишем максималните удобство и комфорт, осигурявани от фирма Биттел и мебели Carmen. Тя ще представи ергономични бюра и продукти, които можем да регулираме по височина.

Срещаме се с красиви и функционални нови продукти на марка „Драги“. „Изпълнили сме най-съвременната концепция на офисните пространства за мобилност, отвореност и лекота на мебелите“, коментира управителят на Тотал -М Митко Гатев. Фирмата акцентира на акустичните пана в мебелите и нестандартните решения за съхранение на документи и връхни дрехи. А Тръбна мебел се фокусира върху баланса между модерен дизайн и високо качество. Всичко това е доказателство, че фирмите ще заложат на доброто изпълнение и вниманието към детайла.

Светът на мебелите ще ни предложи и други нововъведения в ергономията от най-висок клас. Сред тях са стол за пряка профилактика на заболявания на гръбначния стълб, болки в областта на гърба и проблеми в опорно-двигателната система, решения за фитнес и други.
Furnit_1_23_02_2020_624x450_Building
Маса или стол – иновация, комфорт и свобода
Дизайнът гарантира лесна и плавна трансформация от стол в маса и обратно само с едно движение. Да, това е Seattable от Фурнит... Той има елегантен и изчистен дизайн; опростени форми с ергономични линии. И всичко това е постигнато по естествен начин – предвид са взети всички изисквания за гъвкавост и ергономия при използването му и като стол, и като маса. Или казано по друг начин – Seattable въвежда напълно нова концепция в обзавеждането на обучителни центрове, библиотеки, университети и училища, конферентни зали, места за срещи и семинари, музеи и галерии, публични пространства. И у дома, разбира се.

Накратко ви представихме тенденциите в Open Spaсе пространствата, през призмата на Светът на мебелите 2020. Всички новости за международното изложение можете да проследите на: www.furnitureexpo.bg.
 
Сподели

Тагове: изложение светът на мебелите | офис мебели

 
Уебсайт на автора: www.iec.bg

Новини

08 Юли 2020, 16.20
Специализираната изложба „Стройтех“ остава една от най-предпочитаните  от...
03 Юли 2020, 15.17
Дизайнерският екип, състоящ се от Orange Architects, ECHO urban design, Moederscheim Moonen, More Architecture и...
16 Юни 2020, 14.26
Винербергер има удоволствието да Ви покани на убинар, специално посветен на...
Медийни партньори
VIP медиен партньор