В София ще се изгради най-мащабния жилищен проект - River Park

(1 глас, средно 5.00 от 5)

River3_thumb-detail_na4alo
След проведена процедура за избор на изпълнител, Недвижими Имоти Дивелъпмънтс избра Калистратов груп за  изграждането на най-мащабния жилищен проект в София - River Park.

Жилищен комплекс River Park  включва изграждане на 352 редови къщи-близнаци и самостоятелни къщи, инфраструктура и паркова среда на терен от 215 000 кв.м.
Планирано е строителството да продължи около 5 години, като първата фаза се очаква да приключи през 2022 год. със 110 завършени къщи.  Инвестицията в проекта ще надхвърли 80 млн. евро.  Уникредит Булбанк ще финансира изграждането на River Park.

Бъдещият комплекс ще отговори напълно на търсенето на еднофамилни къщи със собствен двор, които са в близост до природата и в същото време недалеч от удобствата на града.  River Park е разположен в красив парк, в полите на Витоша, като се предвижда засаждане на още над 3000 дървета.
Околовръстен път и основни софийски булеварди са достъпни само на няколко минути с кола, а в близост се намират спирки на градския транспорт, бъдеща метростанция, търговски център и голям магазин за мебели. Парковата среда, реката и чистият въздух, гледките към планината и града и професионалната поддръжка на комплекса формират River Park  като предпочитана локация в София.

За инвеститора - зад проекта River Park стои Dynamic Group, компания с над 40 години международен опит в сферата на недвижимите имоти и инвестиции в милиарди евро в мащабни проекти по цял свят. В България оперира от 20 години, като инвестира предимно в индустриални имоти и търговски площи. Изграждането на River Park осъществява посредством дъщерното си дружество – Недвижими Имоти Дивелъпмънтс.

Повече информация за проекта може да получите на www.riverpark.bg


Сподели

Тагове: жилищен комплекс river park

 

Новини

19 Октомври 2020, 15.55
арх. Владимир Милков     Източник: www.kab.bgДелегатите на  двадесетото...
07 Октомври 2020, 16.33
Тази година архитектурния конкурс Арх Инова  ще протече под мотото...
04 Септември 2020, 08.20
Международната академия на архитектурата (МAA) обявява две международни...
Медийни партньори
VIP медиен партньор