Открита е процедура за избор на строителна компания за изграждане на нов Център за работа с деца на Фондация „Карин дом”

(0 гласа, средно 0 от 5)
RENDER-ATRIUM-e1604242254973_Karin_dom_632x480
Фондация „Карин дом” отваря процедура за избор на строителна компания за изграждане на своя нов Център за работа с деца. Крайният срок за подаване на оферти е 01.12.2020г.

Фондация „Карин дом” е водеща организация в предоставянето на комплексни услуги за деца със специални нужди и техните семейства, която въвежда в практиката си и разпространява чрез обучения утвърдени, ефективни подходи на работа. "Карин дом" има значима роля в България за повишаване качеството на услугите за деца със специални нужди в дневни центрове, помощни училища, детски ясли и градини и други социални и образователни услуги.

Предварителните проучвания показват, че повечето потенциални участници са фирми от Варна с опит в строителството. Желанието на организацията е при подготовката на офертите строителите да обърнат внимание на социалната значимост на проекта не само за гр. Варна, но и за страната.

Архитектурният проект за новата сграда, в която "Карин дом" ще премести своята дейност, е разработен от екипа на “УНАС Студио“ – арх. Биляна Асенова и Саша Чабати с изключително внимание към детайла и мисъл за всяка функция и дейност в сградата.

Желанието ни е избраният строител да има същия подход на прецизност, професионализъм и мотивация, за да допринесе за каузата на "Карин дом". Считаме, че това е имиджов проект за град Варна и за всички партньори, които участват в неговото изпълнение.

Ако имате желание да бъдете наш партньор в изграждането на "Карин дом", моля изтеглете и  се запознайте с  Документацията за участие!

За въпроси: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Повече информация може да получите на: www.karindom.org, www.competition.karindom.org

Финансирането на строителството се предоставя на Фондация "Карин дом" от датските Фондации ВЕЛУКС. В началото на 2019г. Общинският съвет на Община Варна одобри предоставянето на терен, на който да може да се изгради нова сграда за нуждите на дейността на Карин дом. Парцелът е с площ 2450 кв.м, разположен в разширената централна част на Варна в непосредствена близост до идеалния център на града – между улиците “Дойран” и “Кирил Шиваров”.


Сподели
 
Уебсайт на автора: www.karindom.org

Новини

14 Юни 2021, 15.54
Международна конференция за дигитализацията и кръговата икономика, кръгла...
09 Юни 2021, 16.40
Как технологиите промениха отоплението и климатизацията: отговорите на...
08 Юни 2021, 14.53
Събитието ще се проведе на 19 юни от 11.00 до 12.00 часа в зала „Славейков“, в...
Медийни партньори
VIP медиен партньор