VЕКА AG e световен производител номер едно на PVC профилни системи

(0 гласа, средно 0 от 5)
veka_fabrikk-0001

Веднъж  в годината авторитетното икономическо издание  WirtschaftsWoсhe съвместно с учени от Университета  Санкт Гален изготвя списък на немските световни лидери – това са фирми от Германия, които в световен мащаб са номер едно в своята област. Сред 458 немски фирми от този списък  е и VЕКА AG - световен номер едно  в производството на пластмасови профилни системи за прозорци и врати.

За определянето на носителя на почетната титла световен лидер учените ползват строги критерии. Предпоставка е минимален годишен оборот от 50 млн. евро,  половината от който е постигнат на най-малко три континента. Освен това собствениците на фирмата трябва да са със седалище в Германия.
С оборот от 1,094 млн. евро (2018 г.),  реализиран 80%  в чужбина, VЕКА си гарантира първото място сред производителите на ПВЦ профили.

Клиентите на VЕКА по света печелят от съобразени с индивидуалните пазарни изисквания продукти и сервизни услуги. Стремежът на VЕКА  е не само да запази постигнатата позиция, но и да увеличи преднината. За това се разчита на  иновитивни решения, което намира потвърждение в развитието на повърхностите технологии, в областта на дигитализацията и автоматизацията на прозорците и в развитието на хибридната система VEKA  AluConnect.


Сподели

Тагове: vека ag | дограма | пвц профили | позорци | световни лидери

 
Уебсайт на автора: www.veka.bg

Новини

27 Юли 2021, 11.34
Близо 100 от най-добрите интериорни дизайнери в България присъстваха на шестото...
16 Юли 2021, 15.42
22 юли 2021г. е  крайният срок за регистрация и участие в конкурса "Архитектурни...
07 Юли 2021, 16.43
Платформа за бизнес, възможности за нови професионални контакти и познанства,...
Медийни партньори
VIP медиен партньор