На 14 септември в Интер Експо Център се открива индустриалното изложение MachTech&InnoTech

(0 гласа, средно 0 от 5)
MachTech_2021-863558-632466От 14 до 17 септември в Интер Експо Център ще се проведе водещото промишлено изложение MachTech&InnoTech. В рамките на четири дни форумът, посветен на металообработката и индустриалните технологии, софтуера и автоматизацията, ще създаде професионална платформа, в която 136 български и чуждестранни компании ще представят иновации на 300 водещи бранда.

При какви условия ще протече изложението?

MachTech&InnoTech 2021 ще осигури над 12 000 кв.м. площ на присъстващите. Съгласно последната заповед на Министерството на здравеопазването, движението ще бъде еднопосочно. Всички присъстващи – както изложители, така и посетители, трябва да носят предпазни маски. Чрез осигуряване на контрол на влизащите лица, се допуска не повече от един човек на 8 кв.м. и минимална дистанция между посетителите от 1.5 м. Няма да се изискват ваксинационни сертификати и PCR – тестове.

За максимална здравна сигурност изложбеният център създаде „Вътрешни правила“, с които можете да се запознаете на www.machtech.bg. Внедрена е технологична система за управление на входящия и изходящия въздушни потоци, Crowd management регулира човешкия поток, създадено е по-голямо отстояние между щандовете, създаден е стриктен контрол при почистването и дезинфекцията и др.

IMG_8556-624481

Подкрепа от институциите и чуждестранен интерес
И през тази година е отчетлив интересът към участие на компании от Австрия. В MachTech&InnoTech австрийски фирми от различни направления в индустриалния сектор ще се представят на колективния щанд на Търговския отдел на Австрийското посолство в София. С участие в изложението и предстоящата конференция ще се включи и DG Trade – Директоратът към Европейската комисия, отговорен за търговската политика на Европейския съюз със страни в и извън границите на съюза.

Осезаема за българските компании е институционалната подкрепа. Това става благодарение на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), която финансира участието на 19 компании.

Трансформацията на индустрията
В първия изложбен ден, 14 септември, ще се проведе международна конференция „Предизвикателства пред трансформацията на индустрията“. Събитието е част от съпътстващата програма на MachTech&InnoTech 2021 и се организира с подкрепата на ИАНМСП и Българската браншова камара-машиностроене. През всичките 4  дни ще се провеждат семинари, лекции и фирмени презентации за иновациите и актуалните теми.

IMG_8927-624480

Изложители от различни индустриални сфери
„В хода на кампанията забелязахме силен интерес към участие на фирми от различни сфери на индустриалните технологии и металообработката“, коментират организаторите. Така например с щандове ще се включат компании, опериращи при металорежещите и металообработващи машини, роботиката, закаляване и термообработка, лазерните и технологиите за заваряване, проектиране, хидравлика и пневматика, системи за индустриална автоматизация, индустриален софтуер, 3D принтиране, електрониката и др.

От началото на 2021г. Интер Експо Център се наложи като сигурно място за професионалните бизнес събития. През първото полугодие успешно се проведоха редица изложения, насочени към много икономически сфери. Сега в очакване е секторът на металообработката и индустриалните технологии. MachTech&InnoTech 2021, от 14 до 17 септември, ще се проведе съобразно изискванията на националните здравни власти.
Всички новини и цялата съпътстваща програма ще откриете в сайта www.machtech.bg.


Сподели

Тагове: иец | индустриално изложение

 
Уебсайт на автора: www.iec.bg

Новини

23 Септември 2021, 09.17
Г-н Марин Захариев, зам. кмет на Община Смолян, ще открие събитието в четвъртък -...
20 Септември 2021, 10.56
До 31 октомври се удължава срокът за участие в конкурса “Български...
16 Септември 2021, 08.24
На 14-ти септември 2021 г. се състоя втория етап от журирането на Осмото издание на...
Медийни партньори
VIP медиен партньор