Идеал Стандарт предлага устойчиви решения за обществени места с ново ниво на хигиена

(0 гласа, средно 0 от 5)

IS_Washroom_image_1-632481

Благодарение на цялостното си портфолио от дизайнерски и функционални продукти, Идеал Стандарт -  компания, специализирана в решения за бани и обществени санитарни помещения, помага на проектантите да създадат красиви и устойчиви решения за обществени места с ново ниво на хигиена.

П
роизводителят представя интерактивна брошура за намиране на решения, позволяваща на архитектите и дизайнерите лесно да заявят своите изисквания и да намерят най-подходящото решение за техния обект.

IS_Washroom_image_2-624477

Специализираните продукти  на Идеал Стандарт за оборудване на обществени санитарни помещения се отличават с иновативност и са носители на награди за дизайн. Те са специално разработени да помогнат на дизайнерите да създадат пространства с по-високо ниво на хигиена и  да допринесат за постигане на устойчивост. Дали това са големи хотели, обществени сгради, модерни ресторанти или офис пространства, продуктите на Идеал Стандарт удовлетворяват ежедневните практически нужди на съвременните потребители и на пост-пандемичния свят.

IS_Washroom_image_3-624482

Ян Петер Тевес,  Главен изпълнителен директор на Идеал Стандарт, заяви: „Очакванията на хората относно хигиената днес са особено високи, като те се нуждаят от сигурност, че обществените санитарни помещения, които използват, отговарят на стандартите. Ние в Идеал Стандарт предоставяме решения, които не просто отговарят на стандартите, но и са красиви. Ние предлагаме ново ниво на хигиена.“

Нашият бранд от десетилетия е воден от експерти в хигиената и дизайна. Знаем, че всеки продукт, който намира място в обществените санитарни помещения, трябва да функционира безупречно, като в същото време изглежда прекрасно и дава стойност за потребителя. Избирайки от продукти, удостоени с множество награди, проектантите могат да създадат среда, която да надмине очакванията на потребителите.“

IS_Washroom_image_5-600601

През последните години Идеал Стандарт представи на пазара разнообразни продукти с фокус върху хигиената. Intellimix е един от тях. Създаден да смесва вода и сапун при всяко измиване, следвайки инструкциите на дигитален екран, Intellimix е напълно безконтактен и гарантирано повишава стандарта за хигиена в обществените места. Идеален за офиси, места за отдих, както и места с голям трафик, като търговски центрове, хотели, ресторанти и летища. Смесителят намалява значително разхода на вода и сапун и допринася за устойчивостта.  Иновативният смесител получи две престижни награди: Red Dot Award 2021 за продуктов дизайн и  iF DESIGN AWARD 2021, признание на производителите по целия свят за най-висок стандарт на качество, иновативност и функционалност.

За да научите повече за решенията на Идеал Стандарт за обществени санитарни помещения, посетете нашия уеб сайт.

IS_Washroom_image_4-623481

За Ideal Standard International
Идеал Стандарт Интернешънал е един от водещите световни производители на висококачествени решения за жилищни, търговски и здравни бани. Със седалище в Брюксел, Белгия, компанията работи с 8,500 души и оперира 11 производствени обекта, обслужващи над 60 страни в Европа, Близкия изток и Африка. Използвайки най-новите технологии и работейки с дизайнери от световна класа, компанията се фокусира върху разработването на иновативни решения за баня в множество категории продукти, включително керамика за баня, смесители, уелнес и мебели, както и аксесоари. Продуктите се продават под силни международни и местни марки като Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).


Сподели

Тагове: intellimix смесител | идеал стандарт

 
Уебсайт на автора: www.idealstandard.bg

Новини

03 Декември 2021, 15.00
Бизнес наживо. Изразът ще е сред ключовите на 2022г, за която се смята, че ще бъде...
02 Декември 2021, 11.13
Баумит отличи най-красивите фасади в конкурса "Фасада на годината 2020-2021". В...
30 Ноември 2021, 17.20
Министерството на културата обявява конкурс за кураторски проект по повод...
Медийни партньори
VIP медиен партньор