REHAU Window Solutions откри изложението World of Windows 2022

(0 гласа, средно 0 от 5)
REHAU_Still_Title-WOW-2020-World-of-Windows-Location-Erlangen-Y_FINAL-632411

Открито е изложението World of Windows 2022! REHAU Window Solutions предлага иновации и взаимодействие за професионалисти в областта на прозорците от цял свят, на впечатляващата платформа на събитието. До 15 юли World of Windows 2022 предлага ексклузивен поглед към впечатляващи иновации като системата ARTEVO, решението за плъзгащи се прозорци SLINOVA или дигиталния паспорт за прозорци Window.ID.

REHAU Window Solutions откри изложението World of Windows 2022! На площ от 600 квадратни метра представените уникални постижения в Ерланген, Германия осигуряват ефективен обмен с партньори дори и в предизвикателни глобални условия. Основната тема на изложението World of Windows 2022 е да демонстрира устойчиви първокласни решения за прозоречния бранш.

_A1B2309-final_WoW_Totale-624420

Източник: www.rehau.com/bg-bg/

"Глобалните мегатенденции променят трайно обществото, технологиите и търговията. Основата на REHAU Window Solutions за справяне с тези предизвикателства са компетентността, иновациите и напредъкът. World of Windows 2022 показва по впечатляващ начин как в тесен диалог с нашите партньори винаги предлагаме нови атрактивни възможности за пазарите по целия свят. Тук, в Ерланген, ние вдъхновяваме бранша със системи за индивидуална добавена стойност и представяме на впечатляваща платформа как ги превръщаме в успешни бизнес модели", казва Карстен Хойер, главен изпълнителен директор (CEO) на REHAU Window Solutions.

Основната дейност, заедно със системните аксесоари, интелигентните продукти, дигиталните услуги и устойчивото развитие формират модулите, от които REHAU Window Solutions разработва индивидуални модели за успех за своите партньори. Акцентът в този модул на изложението World of Windows 2022 е представянето на Artevo - дългоочакваната разработка на новото поколение на GENEO RAUFIPRO X.

_A1B2245-final_WoW_SYNEGO-HST_epower_Kaleido-Foil-623415

SYNEGO HST     Източник:www.rehau.com/bg-bg/

„Artevo или новите плъзгащи се решения Slinova и Slinova X перфектно олицетворяват добавената стойност на нашите системи, които експертите в REHAU Window Solutions постоянно развиват в интерес на нашите партньори. Например чрез интегрирането на нови интелигентни продукти като Smart Privacy за защита на личното пространство или дигиталните услуги като новия Window.ID, който прави процесите по цялата верига на стойността значително по-ефективни и създава още по-интензивна лоялност на клиентите.", казва Франк Цимерман, главен технологичен директор (CTO) на REHAU Window Solutions.

Визията за прозореца на бъдещето ярко се откроява сред многобройните иновации. Визията за прозореца на бъдещето обединява например различни концепции за управление, като гласово управление или управление с жестове, интегриране на сградни технологии, производство и съхранение на регенеративна енергия или дори медийна визуализация на прозореца в прототип.  Иновативно. Вдъхновяващо. Визионерско. И ексклузивно в World of Windows 2022.

Решенията за прозорци на REHAU могат да предложат решаващото предимство във всяка точка от веригата на стойността. Също и чрез маркетинга и комуникацията, които са двигател и отправна точка за успеха на професионалистите в областта на прозорците. В допълнение към практическото портфолио и маркетинговите услуги в подкрепа на продажбите, като например дигиталния магазин за партньори или REHAU Академия, това включва и World of Windows 2022 като възможност за уникални преживявания с марката на премиум ниво.

На изложението World of Windows 2022 REHAU Window Solutions ще покаже на пазара успешни решения, които превръщат глобалните мегатенденции като устойчивост, цифровизация или урбанизация в стабилни бизнес модели.

Най-важните акценти от World of Windows 2022


_A1B2202-final_WoW_ARTEVO_SKYFORCE_Smart-Privacy_closed_Kaleido_Foil-624416
ARTEVO SKYFORCE      Източник:www.rehau.com/bg-bg/

ARTEVO
Новата система REHAU ARTEVO продължава развитието на GENEO. Дизайнерският прозорец с изчистени контури е система, която е преработена от нулата. Резултатът е изключително тънък външен профил с малки радиуси и малък ъглов наклон. Структурно интегрираните силови зони осигуряват повишена производителност и стабилност. Това улеснява реализацията на по-големи крила, дори и без подсилване. Използването на иновативното фолио LowE (в процес на патентоване) осигурява уникално устойчиво решение за сертифицирани елементи за пасивни къщи.

ARTEVO е дълбоко интегрирана в системния пейзаж на REHAU Window Solutions и със своята конструктивна ширина от 80 мм формира обща платформа с успешната и доказана система SYNEGO. ARTEVO значително улеснява производството на прозорци и същевременно увеличава обхвата на приложенията.

_A1B2235-final_WoW_SYNEGO-Haustuere_Smart-Privacy_closed_Kaleido-Foil-623415

SYNEGO     Източник:www.rehau.com/bg-bg/

SLINOVA / SLINOVA X
REHAU SLINOVA и SLINOVA X са нови иновативни решения за плъзгане. Насочени са предимно към пазарите в Западна и Южна Европа. Пускането на пазара там ще бъде през юни 2022год. и ще представи нова унифицирана 80-милиметрова платформа, базирана на същите профили на касата. Този принцип предлага множество предимства. Това значително опростява логистиката и производството, като например работните стъпки, създадени на производствената линия, се трансферират към различни приложения.

_A1B2214-final_WoW_SLINOVA-X_Kaleido-Foil-625417
Slinova X     Източник:www.rehau.com/bg-bg/

Разликата е в крилата на профилите: При Slinova X материалът RAU-FIPRO X се използва селективно. Благодарение на специалните свойства на материала постигаме най-тънката средна част в PVC-базираната система. Така се получава напълно ефективно решение по отношение на производството и монтажа, енергийната ефективност и устойчивостта.

_A1B2211-final_WoW_SLINOVA-X_Kaleido-Foil-624420
SLINOVA X     Източник:www.rehau.com/bg-bg/

Smart Shading
Технологията Smart Shading (интелигентно затъмняване) превръща стъклата в интелигентни компоненти. Smart Shading е една от най-бързите и в същото време най-икономичните системи в сравнение със съществуващите решения за затъмняване. Когато слънцето огрява силно, стъклата могат да се затъмняват на степени, благодарение на технологията SPD, като осигуряват ефективна защита и по този начин намаляват количеството топлина, генерирано в жилищната или работната среда. Потребителите могат да управляват Smart Shading чрез стенни или безжични ключове, с мобилно устройство чрез REHAU App или автоматизирано с допълнителни сензори и Smart Home-устройства. Изключително индивидуализираната употреба позволява използването и в сгради, които са паметници на културата, където ролетните щори не са възможни.

_A1B2218-final_WoW_ARTEVO_Smart-Privacy_closed_Kaleido-woodec-624418
ARTEVO Smart Privacy     Източник:www.rehau.com/bg-bg/

Smart Privacy
Иновативното и визуално усъвършенствано решение за прозорци Smart Privacy за защита на неприкосновеността на личното пространство празнува пазарната си премиера през 2022 г. Интелигентното стъкло на прозореца REHAU Smart Glass може активно да променя състоянието си. То се променя от прозрачно до непрозрачно в рамките на няколко милисекунди. Докато вариантът Smart Privacy One променя състоянието на цялата повърхност на прозореца, Smart Privacy Select позволява промяната в отделни сегменти. Това иновативно и уникално решение осигурява неприкосновеност на личното пространство с едно натискане на копчето и е отличен вариант за входни врати със странични панели.

_A1B2206-final_WoW_ARTEVO_RAUCERO_Smart-Guard_Kaleido-Foil-624418

ARTEVO RAUCERO Smart Guard     Източник:www.rehau.com/bg-bg/

Smart Guard
REHAU Smart Guard Ontop е универсално приложим и може да се монтира лесно и бързо на почти всички прозоречни системи REHAU - дори и в последствие, като решение за модернизация. Smart Guard Inline е новото интегрирано решение за най-високите изисквания по отношение на външния вид и естетиката. Новият REHAU Gateway и REHAU App създават интелигентна домашна централа за Smart Guard. По този начин се създава цялостна система, която има бъдеще и е лесна за управление и интегриране. Така специализираните фирми за прозорци създават добавена стойност и се отличават от конкуренцията. Превантивната защита срещу взлом обслужва глобалните мегатенденции в областта на сигурността и цифровизацията.

_A1B2280-final_WoW_Connect_REF_Window-ID-624395
Connect REF     Източник:www.rehau.com/bg-bg/

REHAU Connect
REHAU Connect идентифицира и осигурява квалифицирани контакти с нови клиенти по региони. Въз основа на критериите за индивидуални изисквания платформата предоставя конкретни данни за контакт. Производители и дилъри винаги имат свободата да решават до каква степен желаят да се обърнат към клиента. С усъвършенствания 3D конфигуратор REHAU Window Solutions активно подпомага процеса на продажба и визуализира планираните прозорци в реално време. REHAU Connect е отговорът на мегатенденциите на цифровизацията и индивидуализацията.

_A1B2261-finalWoW_Future-Window-Vision_Totale-624420
Window Vision Totale     Източник:www.rehau.com/bg-bg/

Window.ID
REHAU Window.ID увеличава ефективността за целия експлоатационен период на прозореца. Дигиталният паспорт на прозореца е гарант за оптимизирани процеси от производството до рециклирането, включително устойчивата лоялност на клиентите. Window.ID гарантира пълното документиране и локализиране на бъдещите материали. По този начин REHAU Windows Solutions дава възможност за устойчив демонтаж в рамките на напълно затворен икономически цикъл. Това гарантира ефективност по цялата верига на стойността и удовлетвореност на всички клиенти. Иновативното браншово решение може да бъде бързо внедрено във всички прозоречни системи, генерира добавена стойност и е абсолютно сигурно в перспектива.

REHAU софтуер за конструиране и производство на прозорци (REF)
REHAU Window Solutions доразвива софтуера за конструиране и производство на прозорци REHAU, съкратено - REF. Управлението на клиентите, генерирането и редактирането на списъци, управлението на служителите и планирането на монтажните проекти са новите функции, въз основа на които REF вече генерира още по-голяма добавена стойност в производството. Модулният дизайн на решението позволява лесно и изгодно интегриране на допълнителни полезни опции, като Window.ID или REHAU Connect, в системата.

_A1B2257-finalWoW_Future-Window-Vision_EcoPuls_Totale-623415
Window Vision EcoPuls     Източник:www.rehau.com/bg-bg/

Устойчивост
EcoPuls е нашият знак за природосъобразен начин на живот. За REHAU Window Solutions EcoPuls е ангажимент, отношение - за устойчивост, за чувство на отговорност и последователност. REHAU Window Solutions доказва това многократно в продължение на дълги години с многобройни продукти. Знакът EcoPuls е доказателство за използването на ориентирано към бъдещето управление на рециклирането. Рециклираните материали осигуряват възможно най-висока степен на устойчивост. Изцяло от един източник и във всички системи на REHAU: GENEO RAUFIPRO X, GENEO INOVENT, SYNEGO, Brilliant Design, Euro Design EcoPuls. Разбира се, в тази схема интегрираме SLINOVA и SLINOVA X, както и ARTEVO.


Сподели

Тагове: rehau window solutions | wow 2022 | прозорци

 
Уебсайт на автора: www.rehau.com/bg-bg/

Новини

20 Май 2022, 16.11
KARE - немската марка за обзавеждане официално откри своя първи шоурум в град...
19 Май 2022, 10.56
Най-добрите проекти в 18-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2021...
18 Май 2022, 14.33
Конкурсът ARCHINOVA 2022 стартира на 11 април. Крайният срок за ранна регистрация е 22...
Медийни партньори
VIP медиен партньор