Мебелното изложение ЕКСПОМЕБЕЛ старитира на 29 март

(0 гласа, средно 0 от 5)
Vizizq_2023_893x543_632x387

Бизнес изложенията са важни за всеки икономически сектор, давайки възможност на едно място да бъдат проследени тенденциите, открити последните технологии и изградени много професионални контакти. Датите от 29 март до 1 април ще бъдат дните, посветени на обзавеждането, дизайна и интериорния текстил. Защото в необятния свят на тази сфера ще ни потопи изложение ЕКСПОМЕБЕЛ, което ще отвори врати в Интер Експо Център.

През изминалата година ЕКСПОМЕБЕЛ затвърди позицията си на регионален лидер за Балканите. С общите усилия на организаторите – Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост, последното издание събра в София участници от над 10 държави и посетители от цяла Източна Европа. Представени бяха водещите решения при корпусните и тапицираните мебели, интериорния текстил, матраците и подматрачните рамки, маси и столове, мебели за офиса и други.

2022_2_624x420
Източник: www.iec.bg

Концепция на трите елемента

Организаторите продължават да развиват концепцията си за комплексно надграждане, съставена от три елемента: близка комуникация с изложителите и посетителите, внедряване на професионални събития и симбиоза с изложение Архитектурно-строителна седмица.

ЕКСПОМЕБЕЛ е единствена по рода си бизнес платформа за срещи и генериране на нови идеи в обзавеждането, дизайна и интериорния текстил“, потвърждават организаторите. Бизнес характерът на изложението привлича участници от България и чужбина, представящи продукти и идеи за обзавеждане на дома, офиса, хотела. А посетителите откриват корпусни и тапицирани мебели, офис-предложения, подматрачни рамки, интериорен текстил и др.

2022_4_624x422
Източник: www.iec.bg

Изложението ще приеме и две ключови събития за сектора. DIBLA DESIGN AWARDS 2022 ще събере топ-имената сред интериорните дизайнери. На 29 март, пред над 1500 гости, ще разберем, кой ще получи наградата „Дизайнер на годината“. Ще присъстваме и на второто издание на Conceptual Talks, на което водещи професионалисти ще представят концепциите в съвременния интериорен дизайн. Своите визии и мнения по актуални въпроси ще споделят дизайнери, архитекти, инженери и строители.

За втора поредна година ЕКСПОМЕБЕЛ ще се проведе в симбиоза с българското строително изложение – Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо, събиращо гигантските строителни машини. Ще протече и първото издание на Green Energy – бизнес платформата енергийната ефективност, възобновяемата енергия, рециклирането и управлението на отпадъците. Целият изложбен микс ще заеме 19 000кв.м. в Интер Експо Център.

World_of_Furniture_2019_11_624x423
Източник: www.iec.bg

До началото на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ остават два месеца. „Въпреки, че е януари, кампанията е в разгара си“, коментират организаторите. За да създадат оптимални условия за бизнес, те са в непрестанна комуникация с изложителите и посетителите. Фирмите, които искат да се включат с щанд, все още могат да направят това, посещавайки сайта www.furnitureexpo.bg.Сподели

Тагове: дизайн | експомебел | мебелно изложение | обзавеждане

 
Уебсайт на автора: www.iec.bg

Новини

27 Януари 2023, 13.37
На 25 януари в София се проведе семинар, на който бяха представени идеи и...
26 Януари 2023, 15.02
В Годишните архитектурни награди ARCHINOVA 2022 участваха 114 проекти, като за първи...
23 Януари 2023, 17.59
Енергийната ефективност, рециклирането и възобновяемата енергия са...
Медийни партньори
VIP медиен партньор