На церемонията по награждаването Dibla Design Awards 2022 ще бъдат обявени победителите

(0 гласа, средно 0 от 5)
a3a05828a2cdd29ade5ce4d75ac5c652-632479

Наближава Церемонията по награждване на победителите в Dibla Design Awards и момента да научим кои ще са победителите в Годишните награди за интериорен дизайн! Всеки, който желае да гледа церемонията на живо, е добре дошъл на 29 март 2022г. от 18:30 часа в IEC - Интер Експо Център, в двойно по-голям мащаб, паралелно със специализираните изложения Архитектурно строителна седмица и Експомебел. Подробности за формата и условията за участие можете да намерите на dibla.com.

Церемонията DIBLA DESIGN AWARDS е практична възможност за лесно и приятно създаване на полезни контакти и партньорства в най-подходящата за това атмосфера. За седма поредна година от екипа на Dibla са се погрижили истинските ценители на интериорния дизайн, стила и естетиката да могат лично да присъстват на церемонията и да съпреживеят магията на най-доброто от българския интериорен дизайн заедно с най-известните и утвърдени творци в бранша. Стилната атмосфера ще бъде допълнена от професионални водещи, приятна музика и коктейл с първокласни напитки. 


ПОКАНА ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА 
Единична или двойна покана можете да закупите от bilet.bg на цени от 50лв. и 88лв.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЛЕДЕТЕ DIBLA.COM

Разберете от първо лице кои са проектите, привлекли вниманието на авторитетното жури и спечелили гласовете им, като си подарите незабравим подарък -  покана за събитието Dibla Design Awards 2022. С поканата си ще имате възможност да се срещнете със съревноваващите се творци в интериорния дизайн и представители на реномираното международно жури, което безпристрастно оцени най-добрите сред най-добрите! Все по-разнообразният състав и все по-високото ниво на журито е красноречиво доказателство за непрестанно повишаващото се ниво на конкурса Dibla Design Awards


С поканата си освен вълнението, което ще почувствате преди връчването на наградите, фирмите-партньори на Dibla, са подготвили специално обособени зони, които ще докоснат сетивата ви по необикновен и различен начин. Поканата ви дава възможност и за безплатен достъп през всички дни на изложенията Архитектурно строителна седмица и Експомебел – само трябва да я покажете на входа.


На церемонията по награждаването Dibla Design Awards 2022 ще присъстват над 1200 специални гости – представители на българския делови елит и водещи медии, потенциални партньори, клиенти и инвеститори. Тази година мащабът е много по-голям, което дава възможност на най-добрите проекти в страната да достигнат до още по-голяма аудитория, а на вас присъстващите - да изпитате незабравими емоции!


Сподели

Тагове: dibla design awards | интериорен дизайн | конкурс

 
Уебсайт на автора: www.dibla.com

Новини

21 Март 2023, 09.23
Измененията в климата вече не са абстрактно понятие, а негативните последици...
17 Март 2023, 16.58
Рециклирането на строителни материали, приложението им, иновативни проекти,...
17 Март 2023, 15.33
Организатор и домакин на събитието е катедра „Строителство на сгради и...
Медийни партньори
VIP медиен партньор