Roca предлага технологични решения за безконтактна хигиена

(0 гласа, средно 0 от 5)

4bb990926dd347eda1c8f767c5e208f9-632480
При моделите електронни батерии водната струя се активира, когато датчикът засече човешко присъствие.     Източник: www.roca.bg

Грижата за профилактиката и хигиената са в основата на създаването на технологични решения, които позволяват избягване на директния контакт с ръце в обществените тоалетни. Сензори за присъствие и електронни механизми са отличителна черта на ново поколение смесители за умивалници, бутони за пускане на водата в тоалетни и писоари, като по този начин ни предпазват от инфекции с вируси или бактерии в тоалетните помещения, посещавани от много хора. Открийте продуктите на Roca за безконтактна хигиена, които отговарят на препоръките на СЗО за превенция и контрол на заболяванията.

Електронни смесители за умивалници

При моделите електронни батерии като L20, L90, Sentronic или M3-E водната струя се активира, когато датчикът засече човешко присъствие, без да е необходимо потребителят да докосва смесителя. Водата спира щом човекът се отдръпне. Това е много хигиенично и ефективно решение за борба срещу разпространението на вируси и бактерии, както и за намаляване потреблението на вода в публичните тоалетни.

За да може да се адаптират към всички видове инсталации в обществените тоалетни помещения, електронните смесители на Roca включват както модели с интегриран сензор в основата на смесителя, така и в края на чучура, а тяхната антивандална защита осигурява дълготрайната и безпроблемна употреба на продуктите.

touchless-new-arti-2-624480
 
Електронни бутони за тоалетни казанчета
Електронните бутони за тоалетни казанчета EP-1, EP-2 и EP-3 са програмирани да се активират с едно просто движение, което пуска водата без да е необходимо използването на ръце. По този начин рискът от инфекция при контакт е сведен до минимум. Бутоните EP-1 и EP-2 са двустепенни. Те могат да бъдат активирани или като потребителят приближи ръката си близо до бутона, или чрез настройка на автоматичен режим, при който измиването на тоалетната става при приближаване на човек или определено време след използване.

Бутонът EP-3 е предназначен за тоалетни с интензивен трафик, тъй като включва и антивандална защита.

EM1_Beyond_version_final_TF_Mid_Resolution_A4_150dpi1-624480
 
Най-новото предложение на Roca за 2020 е универсалният електронен изпускателен механизъм ЕМ1, чрез който може да превърнете казанчето на стария моноблок в такова с безконтактно пускане на водата, без да се налага да подменяте досегашната си тоалетна. ЕМ1 е подходящо решение за подобряване на хигиената в тоалетните помещения на ресторанти, училища, офиси, при това с минимална инвестиция.

fluxores_urinario_touchless-public3-624480

Флуксори за писоари

Електронните флуксори Sentronic са лесни за инсталиране към всеки един писоар. Те включват сензор за движение, който предотвратява необходимостта от директен контакт с ръце и по този начин се намалява рискът от разпространение на вируси и бактерии.

Освен това, тези модели имат два вида настройки и пускането на водата може да бъде активирано било когато сензорът засече присъствие, било автоматично, определено време след използване на писоара.

euret_electronico-public4-624480

Електронни писоари
Електронните писоари Euret са програмирани да пускат водата автоматично след използване, благодарение на сензорите за присъствие, които осигуряват използване без контакт.

touhless-bathroom-public-may-arti-5-560350

Смесителни батерии, задействани от педал
Батериите, задействани от педал, представляват просто механично решение за пускане на водата на смесителя с крак, като по този начин се елиминира необходимостта от използване на ръце в публичните тоалетни. Те представляват практично решение за обществените тоалетни помещения, посещавани от много хора.

Повече за уредите за баня и тоалетна с безконтактно активиране, може да научите ТУК:


Сподели

Тагове: roca | електронни батерии | електронни смесители

 
Уебсайт на автора: www.roca.bg

Новини

19 Октомври 2020, 15.55
арх. Владимир Милков     Източник: www.kab.bgДелегатите на  двадесетото...
07 Октомври 2020, 16.33
Тази година архитектурния конкурс Арх Инова  ще протече под мотото...
04 Септември 2020, 08.20
Международната академия на архитектурата (МAA) обявява две международни...
Медийни партньори
VIP медиен партньор