СКРИТИЯТ БОРДЮР steinfix® – ВЪЗМОЖНОСТ ЗА АТРАКТИВЕН ДИЗАЙН

(0 гласа, средно 0 от 5)
Picture3-Semelrock_632x480
Снимка: Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД

Търсите подходящо решение с което да реализирате изискан, минималистичен дизайн, в който бордюрът ще остане скрит за окото?


Със завършващия щрих - steinfix® избягвате визуалното “ограничение”, което налагат традиционните бордюри, като същевременно предпазвате плочите или настилката от разместване в периода на експлоатация. Профилът е предназначен за случаи, в които настилката се полага върху предварително подготвена основа без допълнителни свързващи (залепващи) разтвори, както и при казуси, в които проектът трябва да бъде съобразен с ограничения във височината на основата и настилката.

Picture2_Semelrock_624x580 Снимка: Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД

Използвайте яркия контраст между настилката и моравата, за да създадете впечатляващ визуален ефект. Плътното затревяване ще подчертае пътеките, площадките и те ще се превърнат в новите фокусни точки в градината. За да запазите свежа тревата по периферията на настилката, е необходимо да осигурите дренаж на водата в тази част на моравата. Разположен под настилката и тревата профилът steinfix® ще предотврати появата на кафяви петна непосредствено до настилката, а повърхността на плочите остава защитена от проникване на пръстта, особено след дъжд. Същият “eye catcher” ефект може да бъде подсилен и с декоративни камъни или мулч.

Picture1_Semelrock_624x499
Снимка: Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД

Профилът steinfix® има предимство пред бетонните бордюри по отношение на монтажа, тъй като не е необходимо замонолитване. Видео със стъпките при монтиране ще Ви убеди колко лесен и удобен за работа е PVC профилът steinfix®. Ако сме Ви заинтригували, очакваме Ви на нашата уеб страница.


Сподели

Тагове: бордюри | настилки | профил steinfix®

 
Уебсайт на автора: www.wienerberger.bg

Новини

21 Март 2023, 09.23
Измененията в климата вече не са абстрактно понятие, а негативните последици...
17 Март 2023, 16.58
Рециклирането на строителни материали, приложението им, иновативни проекти,...
17 Март 2023, 15.33
Организатор и домакин на събитието е катедра „Строителство на сгради и...
Медийни партньори
VIP медиен партньор