СКРИТИЯТ БОРДЮР steinfix® – ВЪЗМОЖНОСТ ЗА АТРАКТИВЕН ДИЗАЙН

(0 гласа, средно 0 от 5)
Picture3-Semelrock_632x480
Снимка: Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД

Търсите подходящо решение с което да реализирате изискан, минималистичен дизайн, в който бордюрът ще остане скрит за окото?


Със завършващия щрих - steinfix® избягвате визуалното “ограничение”, което налагат традиционните бордюри, като същевременно предпазвате плочите или настилката от разместване в периода на експлоатация. Профилът е предназначен за случаи, в които настилката се полага върху предварително подготвена основа без допълнителни свързващи (залепващи) разтвори, както и при казуси, в които проектът трябва да бъде съобразен с ограничения във височината на основата и настилката.

Picture2_Semelrock_624x580 Снимка: Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД

Използвайте яркия контраст между настилката и моравата, за да създадете впечатляващ визуален ефект. Плътното затревяване ще подчертае пътеките, площадките и те ще се превърнат в новите фокусни точки в градината. За да запазите свежа тревата по периферията на настилката, е необходимо да осигурите дренаж на водата в тази част на моравата. Разположен под настилката и тревата профилът steinfix® ще предотврати появата на кафяви петна непосредствено до настилката, а повърхността на плочите остава защитена от проникване на пръстта, особено след дъжд. Същият “eye catcher” ефект може да бъде подсилен и с декоративни камъни или мулч.

Picture1_Semelrock_624x499
Снимка: Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД

Профилът steinfix® има предимство пред бетонните бордюри по отношение на монтажа, тъй като не е необходимо замонолитване. Видео със стъпките при монтиране ще Ви убеди колко лесен и удобен за работа е PVC профилът steinfix®. Ако сме Ви заинтригували, очакваме Ви на нашата уеб страница.


Сподели

Тагове: бордюри | настилки | профил steinfix®

 
Уебсайт на автора: www.wienerberger.bg

Новини

20 Май 2022, 16.11
KARE - немската марка за обзавеждане официално откри своя първи шоурум в град...
19 Май 2022, 10.56
Най-добрите проекти в 18-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2021...
18 Май 2022, 14.33
Конкурсът ARCHINOVA 2022 стартира на 11 април. Крайният срок за ранна регистрация е 22...
Медийни партньори
VIP медиен партньор