REHAU представи най-новите иновации при прозоречните системи и платформи пред браншовата индустрия

(1 глас, средно 5.00 от 5)
_A1B2027-632446

По време на своето уникално по рода си събитие, посветено на иновацията, REHAU за пореден път доказа, че е лидер в прозоречния бранш. World of Windows (WOW) 2022 се проведе в град Ерланген, Германия, и успя да събере на едно място водещи професионалисти от прозоречния бранш, както и изявени представители на строителни, инвеститорски и архитектурни компании от различни пазари, включително и от България.

За REHAU винаги е било важно да създава прогрес и да вдъхновява хората от индустрията към същото, за да постигат заедно стойност в цялата верига на производствения процес и потребителско преживяване. Партньорите са изключително значима част от развитието на компанията. Като гости на изложението, българските участници имаха възможността да се запознаят с всички иновации, които екипът на REHAU разработва през последните години, както и да научат за някои вълнуващи проекти и идеи, които компанията планира да развива. Част от нововъведенията ще намерят приложение в строителната и архитектурна сфера у нас.

_A1B2067-624476
 
По време на WOW 2022, компанията представи най-новите си иновации, с които обогати и забърза технологичното развитие на прозоречната индустрия. Да вземем за пример системата ARTEVO, дългоочакваната разработка на новото поколение на GENEO RAU-FIPRO-X. Дизайнът на този тип прозорец е на фокус тук - с изчистения си контур, тънък външен профил с малки радиуси и малък ъглов наклон, той съчетава стабилност, производителност и стил по начин, по който потребителите и професионалистите от бранша не са виждали досега. Заедно с успешната система SYNEGO формират обща платформа, правейки работата на професионалистите в областта на прозорците изключително ефективна.

_A1B1719-624476
 
Друга иновация на REHAU, която направи силно впечатление с оригиналния си профил, е SLINOVA - решение за плъзгащи се прозорци от най-ново поколение. То значително опростява логистиката и производството, устойчивостта и енергийната ефективност, и е силно чакан продукт на българския пазар. SLINOVA e най-тънката средна част в PVC-базираната система, което прави всички процеси около производството и монтажа на прозорци по-лесно реализуеми.

DSC08567-624479
 
Друга технология, която с нетърпение очакваме в България, е дигиталният паспорт за прозорци Window.ID. Тази амбициозна иновация на REHAU увеличава ефективността на продуктите и услугите им, заедно с експлоатационния им период, гарантирайки цялостното документиране и локализиране на бъдещи материали. По този начин REHAU Windows Solutions подсигурява максимална ефективност по цялата верига на удовлетвореност и рентабилност на всички свои клиенти. И най-хубавата част - паспортът може да бъде внедрен във всички прозоречни системи на REHAU.

_A1B2096-624417
 
Това са само част от иновациите в прозоречните решения, които REHAU представи по време на World of Windows 2022. Компанията и хората, стоящи зад нея, се вдъхновяват от глобални мегатенденции в индустрията, като устойчивост, дигитализация и урбанизация, и целят да създадат цялостен пакет от решения за прозоречния бранш. В този дух, партньорите на REHAU получиха ексклузивен достъп до ,,кухнята” на компанията, за да могат самите те да пренесат тези знания и вдъхновение у дома. Българският пазар има силна нужда от подобен тип визионерство и REHAU е тук да го достави в най-интелигентната му форма.

_A1B1833-624481
 

Сподели

Тагове: rehau | система synego | системата artevo

 
Уебсайт на автора: www.rehau.bg

Новини

01 Август 2022, 17.35
Срокът за участие се удължава до 10-ти август 2022 год.Календар на конкурсаНачало...
29 Юли 2022, 15.15
Изложбата „Дизайн по Дунав“ показва как урбанистите сближават хората в...
21 Юли 2022, 15.52
Интелигентният сензор за температура и влажност Shelly Plus H&T.     ...
Медийни партньори
VIP медиен партньор