Гарантирана защита от слънце и отблясъци чрез системите на Schüco

(0 гласа, средно 0 от 5)
_1___Integralmaster_FWS_m_Bibliothek-632484
В моментите, в които слънцето безмилостно нагрява помещенията все по-често се търси перфектното засенчване. На помощ идва защитата от слънце и отблясъци - за предпочитане онази, която не е в ущърб на дизайна.

С Schüco Integralmaster и Schüco ZIP Design Screen можете да контролирате нивата на осветеност, вътрешния климат, атмосферата и енергийната ефективност в дома си.
Schüco Integralmaster са роло щори, изцяло скрити в стъклодържателя на прозореца, предлагащи слънцезащита, защита от заслепяване и видимост отвън навътре. Незабележимо интегриращи се в алуминиевите прозоречни системи, те не нарушават вътрешната пространствена естетика. 

_2_Integralmaster_vertikal_d_Schnitt_02-562480
 
Като вариант за вътрешни ролетни щори без обемисти кутии и странични водачи Schüco Integralmaster предлага и ориентирани към дизайна решения за безпроблемно интегриране във фасадни системи.

_3__Integralmaster_AWS_FWS_m_Office_Google-624480

За защита от слънце, отблясъци и постигане на намалена видимост отвън навътре има голям избор от различни фолиа и текстил, които могат да се комбинират.

Вградената система на Schüco Integralmaster може да се управлява ръчно или моторизирано. Моторизираният вариант се задвижва с 24 V DC SMI-мотор, като щората се движи отгоре надолу. Ръчното задвижване на Schüco Integralmaster се извършва от водачи, които са интегрирани в стъклодържателя. Монтирането на щората става много лесно и тя е подходяща  за дооборудване на вече съществуващи прозоречни системи.

_4___Integralmaster_in_FWS_50_60_d_Ausgefahren-624580
 
Schüco Integralmaster отговаря на всички национални и европейски норми за защита от заслепяване на работното място. Благодарение на специалната си конструкция и двойната защита от заслепяване и слънцезащита Schüco Integralmaster предлага намаление на постъпващите отблясъци до 97 %, редуциране на слънчевата светлина с 85 % и подобряване на защитата от прегряване.

Schüco ZIP Design Screen (ZDS) e външна, изцяло интегрирана текстилна слънцезащитна система с висока устойчивост на ветрово натоварване.

_5__ZIP_AWS_75_AWS_75__PD_SI_m_Innen-624480
 
Благодарение на тесния дизайн на водачите, слънцезащитната система Schüco ZDS се интегрира безпроблемно в прозоречните и фасадните системи на Schüco. А в отговор на множеството архитектурни изисквания, системата се доставя в различни дизайнерски варианти – което гарантира оптимално вписване във фасадната оптика.

_6___ZDS_AWS_01-624580
 
Странично интегрираните в профила водачи и Zip-технологията правят Schüco ZDS една от най-устойчивите на атмосферни влияния и ветрово натоварване системи. Дори спусната щората може да устои на ветрово натоварване със скорост на вятъра до 25 m/s = 90 km/h.

_7__ZIP_UDS_80_m_Penthouse_innen-624479
 
В зависимост от избора на вида текстил, щорите отговарят на всички изисквания на модерната слънцезащита: от непрозрачни платове с отлична защита от заслепяване и защита на поверителността, до високо транспарентни тъкани, които осигуряват оптимална връзка с околната среда. Платовете също така са много лесни за поддръжка, устойчиви на атмосфери влияния и с доказано качество.

Подробна информация за слънцезащитните системи можете да получите, като се свържете с фирма Alukönigstahl, лицензиран представител на Schüco за България.


Сподели

Тагове: schüco integralmaster | слънцезащита | щори

 
Уебсайт на автора: www.alukoenigstahl.bg

Новини

01 Август 2022, 17.35
Срокът за участие се удължава до 10-ти август 2022 год.Календар на конкурсаНачало...
29 Юли 2022, 15.15
Изложбата „Дизайн по Дунав“ показва как урбанистите сближават хората в...
21 Юли 2022, 15.52
Интелигентният сензор за температура и влажност Shelly Plus H&T.     ...
Медийни партньори
VIP медиен партньор