Комбинираните формати предлагат оригинални решения в дизайна на външните пространства

(0 гласа, средно 0 от 5)

BG_MKT_PHO_REF_PAV_SEM_City_Top_combi_siv_01-_632304
Източник: Semmelrock Stein und Design EOOD /Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД/

Какво представляват комби форматите?

Ако търсите оригинално решение за дизайна на външното пространство около сградата, обърнете внимание на възможностите, които предлагат комби форматите.
Продуктите в комбиниран формат създават най-добрата гъвкавост на пространството, което трябва да бъде покрито с настилка.

Тъй като към всяко пространство трябва да се приложи уникален подход, съобразно неговата функционалност, продуктовата гама включва голямо разнообразие от комбинирани формати с модерен дизайн, подходящи за зони с различни натоварвания. Предлагат се паважи или плочи за пътеките, терасата, верандата, зоната около басейна, барбекюто или подхода към дома. Разнообразната визия и оригинален дизайн на комбинираните формати ще създадат комфорт и уникалност във Вашето любимо място на открито.

Комбинираните формати са съставени от различни по големина елементи, но с една и съща визия на повърхността, като по този начин предоставят разнообразни вариации на редене, постигайки единство на визията. Всеки елемент е създаден спрямо размерите и формите на останалите, така че всички серийни части да паснат перфектно. Чрез смяната на мястото и посоката на различните елементи, може да се покрие всяка площ, а основното предимство е минимизирането на технологичната фира, поради вариативността на отделните формати.

BG_MKT_PHO_Old_town_combi_format_1-280170BG_MKT_PHO_PAV_Bradstone_Lias_combi_format-280170

Източник: Semmelrock Stein und Design EOOD /Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД/

Комби форматите придават индивидуален характер и усещане за идентичност на оформяното пространство. По този начин се създават множество креативни решения според конкретното приложение на обекта. Все по-голямата гама от продукти в комбиниран формат предоставя и по-големи възможности за размери, които да са максимално близки до нуждите на конкретния клиент и специфичните размери на всеки обект.


Независимо дали във Вашия проект преобладават строго геометрични линии или пейзажно оформени пространства с дъговидни и кръгови участъци, нашата гама от продукти може да отговори и на най-претенциозните изисквания за ландшафтни оформления.

BG_MKT_PHO_Naturo_sivo_antracit-280350BG_MKT_PHO_Klassik_combi_format_1-280350

Източник: Semmelrock Stein und Design EOOD /Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД/

Модели за полагане на комби форматите


BG_MKT_PHO_combi_format-280233

Стъпка 1

Създайте модел

Създайте своя уникален повтаряем модел, който да отговаря, както на естетическите изисквания, така и на размерите на пространството. Трябва да сте сигурни, че общата форма се повтаря преди да продължите към следващата стъпка.

BG_MKT_PHO_combi_format_2-280230 Стъпка 2

Запълнете шаблона


Запълнете формата на шаблона, като повтаряте основната фигура. Придържайте се към модела, тъй като дори и леки размествания в позицията на някои от елементите, могат драстично да променят външния вид на шаблона.
За Ваше улеснение създадохме различни комбинации от растерни схеми с приложена разходна норма към всяка една от тях.


Ето и нашите предложения, които можете да видите тук:

BG_MKT_PHO_PSH_PAV_SEM_Appia_Antica_nastilka_siv_melanj-280280 BG_MKT_PHO_REF_PAV_SEM_Appia_Antica_nastilka_siv_melanj_01-460460-280280

Appia Antica combi паваж, сив меланж

BG_MKT_PHO_PSH_PAV_SEM_La_Linia_kombi_nastilka_svetal_granit-462462-280280BG_MKT_PHO_CPS_PAV_SEM_La_linia_combi_svetal_granit_01-460460-280280

La Linia combi паваж, светъл гранит

BG_MKT_PHO_PSH_PAV_SEM_Palio_combi_esenni_lista-280280BG_MKT_PHO_REF_PAV_SEM_Palio_combi_esenni_lista_01-279279
Palio combi паваж, есенни листа

BG_MKT_PHO_PSH_PAV_SEM_Klassik_grafiteno_byal_melanj-281280BG_MKT_PHO_CPS_PAV_SEM_Klassik_grafiteno_byal_melanj_01-279279

Klassik combi паваж, графитено-бял меланж

Приложение на комби форматите с продукти от гамата на Semmelrock

За да постигнете идеалния завършек на пространството около настилката, можете да фиксирате с PVC профил Steinfix, чрез който ще постигнете оптимално ценово решение и бързи срокове на изпълнение.BG_MKT_PHO_Klassik_combi_format_2-624390-280x260BG_MKT_PHO_Steinfix_combi_format-624390-281x261
Източник: Semmelrock Stein und Design EOOD /Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД/

Директният преход към трева, декоратвни камъни или мулч ще осигури не само перфектна визия, но и лесна поддръжка при тримиране и оформяне на канта около настилката в бъдеще. Така ще избегнете изграждането на бордюри, които освен, че са по-трудоемки за поставяне, са обвързани с разходи по изграждане на бетонна основа и влагане на разтвори, които от своя страна утежняват и допълнително оскъпяват целия процес.


Производство на комби формати

Процесът по логистика и монтаж е максимално оптимизиран благодарение на доставката на различни размери в един палет. За да се постигне равномерна цветова повърхност  на застланата площ препоръчваме да се вземат единични продукти от няколко палета едновременно и да се положат с правилната страна нагоре.

BG_MKT_PHO_Steinfix_combi_format_1-624390-181126BG_MKT_PHO_Arte_combi_format-624390-181126BG_MKT_PHO_Arte_combi_format_2-624390-180126
Източник: Semmelrock Stein und Design EOOD /Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД/

Разкрийте потенциала на Вашето пространство като приложите иновативните решения, които Ви предлагат комби форматите с техните предимства.Сподели

Тагове: комбинирани формати | настилки | плочи

 
Уебсайт на автора: www.wienerberger.bg

Новини

01 Декември 2022, 17.55
Камарата на архитектите в България (КАБ) настоява МРРБ да промени в кратки...
01 Декември 2022, 16.44
Заповядайте на 13 декември 2022 год. от 14:00 часа в Аула Максима на УАСГ София....
24 Ноември 2022, 16.15
Г-жа Татяна Карабоикова,  г-жа Джузепина Дзара - посланик на Италия в...
Медийни партньори
VIP медиен партньор