Системите на Schüco са част от хармоничната визия на жилищния комплекс SoHome Residential Park в София

(0 гласа, средно 0 от 5)
_1-632359

SoHome Residential Park е комплекс, хармонично вписан в контекста на средата, в която е ситуиран, а именно в Район "Лозенец", гр. София, граничещ с Ловен парк и Зоологическата градина. Два основни елемента - гората и градът определят цялостната архитектурна идея, преливайки се в едно с изглед към планината.

_2_Aluk_624x356

Комплексът се изгражда на два етапа. Етап 1 вече е въведен в експлоатация. Изградени са 4 сгради с 281 апартамента, 352 подземни гаража и паркоместа, детски център, ресторант и 13 търговски помещения.
Етап 2 в SoHome Residential Park се очаква да бъде завършен през 2023 г. Той включва 366 апартамента, 435 подземни гаража и паркоместа, фитнес и пет търговски обекта.

_3_Aluk_624x418

Иновативният поглед на професионалния екип от архитектурно студио „RT Consult“ да насочи автомобилния поток по периферията на имота към изцяло свързани две подземни нива осигурява на сградите лукса да "дишат" спокойно. 

В комплекса има предвидени седем детски площадки и детски център, където децата могат безгрижно да играят. В SoHome Residential Park ще бъдат осигурени зони за отдих и разходка, фитнес център, ресторант, специализирани хранителни и нехранителни магазини, които са на разположение на всички живеещи в него и ще продължат да се контролират от инвеститора и след приключването на проекта.
С цел да задоволи изискванията на клиентите, инвеститорът „Хъс Инвест“ залага изключително на строителство без компромиси и висококачествени естествени материали.

_4_Aluk_6124x419

В първият етап са избрани и вложени алуминиевите системи за врати и прозорци Schüco AWS 75.SI+Schüco ADS 75.SI+, Schüco AWS 70.HI и Schüco ADS 70.HI със скрит обков. С отлични стойности на топлоизолация и елегантен дизайн, системите отговарят на най-високите енергийни и архитектурни изисквания с възможно най-голяма оптическа свобода. В етап 2 на комплекса към тях е включена и системната платформа за плъзгащи се врати Schüco ASE 60, която поставя нови стандарти по отношение на комфорта и дизайна.

Професионалната изработка и монтаж на алуминиевите системи са дело на фирмите „Агнесика пласт“ ООД и „Крупал“ ЕООД.

Лицензиран представител на бранда Schüco за България е фирма Алукьонигщал. Повече от 60 години компанията е партньор с Schüco и продуктовото й портфолио отговаря на най-високите изисквания в областта на строителството.


Сподели

Тагове: schüco | алукьонигщал | дограма | жилищен комплекс

 
Уебсайт на автора: www.alukoenigstahl.bg

Новини

21 Март 2023, 09.23
Измененията в климата вече не са абстрактно понятие, а негативните последици...
17 Март 2023, 16.58
Рециклирането на строителни материали, приложението им, иновативни проекти,...
17 Март 2023, 15.33
Организатор и домакин на събитието е катедра „Строителство на сгради и...
Медийни партньори
VIP медиен партньор