ВАЛИНОР

Бизнес адрес

4004 Пловдив, България бул.„Кукленско шосе“, на разклона за с.Белащица

 

За контакти
Тел.: 08.....покажи

 

Лице за контакти

Диана Мандаджиева

 

Уебсайт

https://www.valinordesign.com/bg

 

Имейл

покажи@......

ВАЛИНОР е производител на дивани, кресла и столове с високо качество, удобство и най-добро съотношение качество-цена. Повече от 20 години нашата цел е да проектираме качествени мебели и вечни дизайни. Постоянно увеличаваме гамата си от продукти като наскоро добавихме и нова линия луксозни мебели от висок клас. Всички наши модели са специално изработени и усъвършенствани до най-малкия детайл.

Освен, че специализираме в мека мебел за дома, сме изградили и успешни партньорства с корпоративни клиенти, сред които Hyatt, Hilton и др. Благодарение на дългогодишния ни професионален опит сме обзавели хотели и ресторанти в България и цяла Европа -Лондон, Берлин, Кан, Монако и др. Валинор успешно изнася мебели на европейския пазар като продуктите ни се предлагат в онлайн гиганти като Amazon и Wayfair. Може да разчитате на нашия дългогодишен опит и професионализъм.

Отдадени сме на идеята да създаваме мебелите, които най-добре подхождат на пространството и нуждите на нашите клиенти. Продуктите ни са тествани по най-високите стандарти за качество и притежават европейски сертификати за изискванията за издръжливост, здравина и безопасност.