Ендерс Трейд ООД

Бизнес адрес

София, бул. Черни връх 172

 

За контакти
Тел.: 08.....покажи

 

Лице за контакти

Деяна Дойчинова

 

Уебсайт

https://enders.bg/

 

Имейл

покажи@......

Enders е водещ немски производител в областта на градинското и къмпинг оборудване и аксесоари. Дружеството е със седалище в гр. Вердол – Дортмунд и е с повече от 130 години история.“Enders“ е синоним на качество на използваните материали и уникален дизайн на всички свои модели. Ние от Ендерс Трейд ООД сме официален представител на бранда повече от 10 години. Продуктите могат да се видят в шоурума ни BBQarena на бул. Черни връх 172 в гр. София.


Газови барбекюта - съчетанието от немско качество, иновации в технологиите и подобрения на всеки един уред правят Enders един от водещите производитлеи на барбекюта на газ.


Enders е световен лидер в производството на газови отоплителни уреди за външна употреба с икономично използване на природните ресурси. При трите иновативни технологии на външните газови отоплители (Eco-Plus, Eco-Green и Eco-Ultra) потреблението на газ намалява чрез ефективната газова горелка и предпазва околната среда.


В градината, на терасата или по време на къмпингуване – с продуктите на Enders се наслаждавате на споделените моменти с близките Ви хора. Групирани са в три категории – отоплителни уреди за хладните вечери, барбекюта за приготвяне на вкусна храна или къмпинг оборудване за вашата почивка. От Enders сме с вас през всички сезони.