Кое е най-доброто решение при избора на керемиди за Вашия покрив?

Ако имате проблеми с покрива на сградата, в която живеете, най-добре е да не отлагате неговия ремонт и да го направите в топлите месеци, когато не вали и може да се поправи най-качествено.
21.05.2024
494
Технологии
Покрив с керемиди Tondach, модел Twiston 9, цвят: антрацит.
Източник: www.wienerberger.bgДа имаш „покрив над главата си” винаги е било приоритет сред човешките потребности. Всички ние имаме нужда от свой дом, в който да се чувстваме уютно и спокойно, където може да се отпуснем и да се чувстваме защитени – както в преносен, така и в буквален смисъл – защитени от атмосферните условия.

Най-важното за една къща е покривът! От него зависи целостта на сградата. Защото с течение на времето могат да се разместят керемиди, оттам да започнат течове, мухъл по стените, понякога гниене на конструкцията, големи сметки за ток и още много проблеми.

Ако това се случи с покрива на сградата, в която живеете, най-добре е да не отлагате неговия ремонт и да го направите в топлите месеци, когато не вали и може да се поправи най-качествено.


Източник: www.wienerberger.bg

За ремонта на покрива е най-важно да се доверите на опитни професионалисти. Когато стигнете до избора на керемиди се обърнете към професионалистите от Винербергер. Те ще Ви дадат добри съвети какви керемиди да поставите при новото строителство, а при ремонта - дали има нужда да смените целия покрив или да направите ремонт само на отделни негови части!

Защо да изберете Керемидите Tondach?

Керемидите Tondach, част от продуктите на Винербергер, се отличават с голяма здравина и дълготрайност. Те са инвестиция, която се изплаща с времето, защото Винербергер предоставя цели 33 години гаранция на керемидите Tondach! Освен това керемидите Tondach вече трайно са на по-изгодни цени. По този начин ще можете да си осигурите качествен покрив и да спестите средства!


Покрив с керемиди Tondach, модел Twiston 9.     Източник: www.wienerberger.bg

Основен фокус на Винербергер е безплатно съдействие с експертиза, съвети и механизъм за действие при възникване на всякакви проблеми с вашия покрив. Богатата продуктова гама на керемиди, може да задоволи потребностите за ремонт бързо, надеждно и безпроблемно.

На сайта на Винербергер може да изберете цвят и форма на керемидата, която да подхожда на стила на вашата къща, тъй като покривът ѝ дава завършен вид. Видовете керемиди, които предлага компанията са континентален, средиземноморски и модернистичен.

Ако сте от хората с по-оригинални и необикновени идеи – може да изберете и по-нестандартен цвят керемида. Препоръчително е цветът на керемидите предварително да бъде съчетан с цветовете на останалите елементи на вашата къща.


Покрив с керемиди Tondach, модел Continental 9, цвят: антрацит. Източник: www.wienerberger.bg

Разбира се, трябва да обърнете внимание и на най-важната част – калкулацията. И тук може да се доверите на експертизата на консултантите на Винербергер и те да направят сметката колко би струвало да закупите материали за ремонта на вашия покрив.

Винербергер предлага и допълнителна услуга – калкулация по чертеж. Ще ви бъде изготвена  количествено-стойностна сметка и оферта с желания от Вас модел керемида. Тази услуга е много подходяща, особено когато строите къща и имате много разходи, включително непредвидени.

Посетете сайта http://www.wienerberger.bg и научете повече за новите условия на керемиди Tondach.

 

#винербергер   #покрив   #керемиди Tondach   #ремонт на покрива
Винербергер ЕООД