Колекцията La Dolce Vita® на Ideal Standard с награда от конкурса iF Design Awards 2024

 

Ideal Standard, водещ производител на решения за баня, празнува победа в наградите iF Design Awards за 2024 г. за своята нова продуктова гама: La Dolce Vita®. Иновативната колекция е създадена от известния дизайнер Роберто Паломба, главен дизайнер в Ideal Standard.


Роберто Паломба, главен директор по дизайна в Ideal Standard, сподели:

Дизайнът е свързан с това да промениш живота на хората. Това може да стане чрез естетиката и удоволствието да бъдеш в красива среда. Може да бъде чрез функционалността, като се подобри нашето изживяване в ежедневието. Или може да е в това да знаем, че изборът ни на начин на живот съвпада с грижата за нашата планета. Всичко това е взето под внимание при създаването на всяка една колекция на Ideal Standard и се радвам да видя това признание от журито на iF със Solos, La Dolce Vita® и Alu+.“


Една от трите колекции, която получи признание от авторитетното жури на iF International Forum Design за 2024, е La Dolce Vita® - гама, която отразява сдържаната елегантност на спокойния начин на живот по италиански. Това е колекция за цялостно решение, състояща се от различни модели мивки, тоалетни чинии и бидета, вани, смесители и душове, аксесоари. Красотата на La Dolce Vita® е балансирана между геометрични форми и форми, вдъхновени от природата. Конусовидни дизайнерски елементи и чувствено извити ръбове правят продуктите специални.

   
източник: www.idealstandard.bg


Колекциията перфектно въплъщава философията Singular™ на Ideal Standard, която има за цел да предостави решения за банята от всички продуктови категории, съчетавайки ги така, че да предложи на клиентите персонализиран дизайн без компромис. Разработен специално, за да опрости процеса на избор, подходът Singular™ означава, че клиентите се нуждаят само от един единствен доставчик и една точка за контакт, което им предоставя достъп до неограничени вдъхновяващи решения за баня.


Успехът на Ideal Standard на наградите iF Design Awards за 2024 г. е доказателство за непоколебимата отдаденост на компанията към иновациите в дизайна и нейната способност постоянно да доставя продукти, които отговарят на променящите се нужди и предпочитания на потребителите по целия свят.