Нова система за плъзгане VEKAMOVE 76

Разработена на базата на доказаната система SOFTLINE 76, VEKAMOVE 76 дава възможност за икономично производство на елементи, които се характеризират с висока лекота на използване и отлични U-стойности.
22.04.2024
548
Технологии
VEKAMOVE 76- функционалност и дизайн.
Източник: www.veka.bg


VEKAMOVE 76 e нова система за плъзгане, напълно съобразена с настоящите пазарни изисквания както от функционална, така и от икономическа гледна точка. Новата плъзгаща се система с механизъм за притискане  е привлекателна алтернатива на обикновените  паралелни плъзгащи се елементи (PSK) благодарение на значително по-голямата си лекота на използване и по-високия дял на стъклото. Дори особено големи елементи в схема на отваряне С (възможни са А, К и С) могат да бъдат реализирани без особени усилия.

 

VEKAMOVE 76 е разработена на базата на прозоречната система VEKA SOFTLINE 76 и е със същото доказано качество от клас А. VEKAMOVE 76 е единствената плъзгаща се система на пазара с високо ефективна централно уплътнение като стандарт. Системата поема стъклопакети с дебелина до 48 мм и по този начин позволява постигането на много добри U-стойности както за плъзгащи се врати, така и за плъзгащи се прозорци. Новоразработената рамка на VEKAMOVE 76 е проектирана за директно остъкляване в рамката, което  дава възможност за особено висок дял на остъкляването във фиксираната част. 

Всички опции за повърхности на VEKA са приложими във VEKAMOVE 76, включително  дизайнерските повърхности VEKA Fine Structure и VEKA SPECTRAL.  Дори изборът на закриващи профили за зоната на отваряне може да се използва, за да се повлияе на външния вид. 
 


При разработването на VEKAMOVE 76 отново беше поставен специален акцент върху ефективната обработка: за производството на атрактивни плъзгащи се врати и прозорци с новата система са необходими само 6 нови PVC профила. Широчината на рамката от 150 мм позволява и заваряване със стандартни заваръчни машини.
 

#softline 76   #VEKAMOVE 76   #система за прозорци и врати
Века България ЕООД