Плъзгаща система Schüco AS PD 75.HI – минимализъм от друго ниво

Тесните линии отговарят на нуждите на собствениците на жилища и архитектите, които искат плъзгаща се врата с максимална транспарентност и възможно най-добро изпълнение.
05.03.2024
1873
Технологии
Източник: www.alukoenigstahl.bg

 

Плъзгащата  система за врати Schüco AS PD 75.HI е най-новият продукт на Schüco, проектиран с най-съвременния дизайн, характеристики и спецификации. Иновативна, стилна и от висок клас, тази нова плъзгаща система е проектирана като съвременна и минималистична, предназначена да скрие рамката в конструкцията и да осигури почти безрамков външен вид. Тесните линии отговарят на нуждите на собствениците на жилища и архитектите, които искат плъзгаща се врата с максимална транспарентност и възможно най-добро изпълнение. 
 

Обковът и компонентите на системата Schüco AS PD 75.HI са с възможно най-високо качество, което гарантира изключително плавно плъзгане, почти безшумна работа и лесна употреба, независимо от размера или теглото на панела. Конструкцията се предлага само с вграден релсов път, с опции за фиксирани или отваряеми ъглови елементи. 


За да отговори на всяко изискване, тя се предлага в следните варианти: Access Line с нисък праг без бариери, със скрита каса Design Line и Performance Line с комбинирани предимства.

Schüco AS PD 75.HI се характеризира с малка видима широчина на профила в зоната на застъпване на две крила от само 35 мм и с основна строителна дълбочина на крилото от 75 мм. Що се отнася до топлоизолацията, системата може да се похвали с отлични стойности на Uw до 0,82 W/(m²K) (Performance Line). С обков Schüco TipTronic може да се избере моторизирано задвижване, което е задължително за Performance Line. Линията Access Line и линията Design Line постигат клас на устойчивост срещу взлом до RC 2, а линията Performance Line - до RC 3. Други допълнения, които могат да бъдат избрани, включват интегриране на системата за слънцезащита Schüco AB ZDS (алуминиева щора, Zip Design Screen), елегантна дръжка за заключване на крилото при ръчно отваряне, мониторинг на заключено / отключено положение, както и интегриране в платформата Schüco Building Skin Control за управление и наблюдение на всички моторизирани устройства Schüco.
 


 Източник: www.alukoenigstahl.bg


С размери на вратите от 1000 мм ширина или височина до впечатляващите 3500 мм ширина или височина, плъзгащите се врати Schüco Panorama Design предлагат предимството да се правят големи плъзгащи се врати, които сега често се използва в съвременните домове и сгради. Друго предимство е, че големите размери позволяват създаването на врати с дължина до 20 м, което създава още по-голяма свобода за проектиране на сгради, в които се изисква максимално използване на стъклото.
 

Приложението на тази висококачествена плъзгаща се система подобрява новопостроени жилища и търговски обекти, като например хотели и други видове места за настаняване. Schüco AS PD 75.HI преобразява пространството и му придава елегантност и модерност.


Подробна информация за всички системи можете да получите, като се свържете с фирма Алукьонигщал, лицензиран представител на Schüco за България.
 

#дограма   #прозорци schüco   #schüco   #Schüco AS PD 75.HI
Алукьонигщал ЕООД