Уебинар: “Строителни материали за устойчив дизайн и намаляване на CO2 на сградите.”

На 27 септември от 16:00 до 17:00 часа Винербергер ще проведе онлайн уебинар, посветен на темата: “Строителни материали за устойчив дизайн и намаляване на CO2 на сградите.”
07.09.2023
2977
Новини

Адаптирането към изменението на климата изисква непрекъснати усилия и трансформации във всички сфери на живота. Концепцията за устойчивост придобива все по-голямо значение в строителството и от архитектите и инвеститорите се очаква да мислят цялостно от ранните етапи на проекта (идеен проект, избор на материали и т.н.).

Презентацията ще покаже резултатите от изследователски проект за въздействието на различни структурни системи и материали върху емисиите на CO2 на сградата през целия й жизнен цикъл. Освен това ще бъдат демонстрирани възможни подходи и основополагащи принципи на устойчивия дизайн, всички с цел намаляване на въздействието на сградата върху околната среда.


Лектор ще бъде Амел Емкич - ръководител на отдела за управление на продуктите във Винербергер Хърватска и Словения. Има магистърска степен в областта на разработването на строителни продукти за сеизмични региони от Факултета по строително инженерство на Университета в Любляна. Във Винербергер той ръководи различни изследователски и развойни проекти за устойчиви материали, иновативни продукти и модерни системни решения.

Събитието изисква предварителна регистрация. Очакваме ви!

  РЕГИСТРИРАЙ СЕ !    

#уебинар   #wienerberger   #сгради