Ховал ЕООД

Бизнес адрес

София 1407, ул. Борис Руменов 9, сграда 6, офис 3

 

За контакти
Тел.: 08.....покажи

 

Лице за контакти

Цветелина Спаскова

 

Уебсайт

https;//www.hoval.bg

 

Имейл

покажи@......

Като специалист в областта на отоплителни и климатични технологии, Hoval е Вашият опитен партньор за системни решения. Например можете да използвате слънчева енергия за затопляне на битова гореща вода, а за отопление да използвате газов котел или термопомпа.


Hoval свързва различните технологии и също така интегрира комфортната вентилация в цялостното решение. Така можете да спестите енергия, докато се грижите за околната среда и намаляте разходите си,  едновременно с това да се наслаждавате на комфорт. 

Hoval е една от водещите международни компании предлагащип цялостни решение за климатизация. С повече от 75 години опит ние непрекъснато се мотивираме да проектираме иновативни системни решения. Ние произвеждаме цялостни системи за отопление, охлаждане и вентилация в повече от 50 държави. Ние приемаме изключително сериозно отговорността ни за опазване на околната среда. Енергийната ефективност е в основата на решенията ни за отопление, вентилация и климатизация за жилищни, търговски, индустриални, обществени и всички видове сгради.

 

Статии с продукти от Ховал ЕООД

Как да спестявате при растящите цени за енергия? Как да спестявате при растящите цени за енергия? TopGas®: високоефективен стенен кондензен газов котел от Hoval TopGas®: високоефективен стенен кондензен газов котел от Hoval Забележителният „стъклен куб“ в Гайс е най-енергийноефективния център за данни в Швейцария Забележителният „стъклен куб“ в Гайс е най-енергийноефективния център за данни в Швейцария Hoval търси нов член на екипа си в София Hoval търси нов член на екипа си в София В Бургас ще се проведе Втора национална конференция По пътя към почти нулево енергийните сгради В Бургас ще се проведе Втора национална конференция "По пътя към почти нулево енергийните сгради" Производствено- складова сграда за метални палети, гр. Монтана Производствено- складова сграда за метални палети, гр. Монтана Завод OSRAM със системно решение за отопление от HOVAL Завод OSRAM със системно решение за отопление от HOVAL Hoval реновира климатичната и вентилационна системи на зала Фестивална, днес Асикс Арена Hoval реновира климатичната и вентилационна системи на зала Фестивална, днес Асикс Арена Високоефективни системни решения за сървърни центрове за данни (Data Centers) от Hoval Високоефективни системни решения за сървърни центрове за данни (Data Centers) от Hoval Иновативно решение за климатизация от Hoval за новия логистичен център на cargo-partner Иновативно решение за климатизация от Hoval за новия логистичен център на cargo-partner Как да осигурим ефективност в сградите, без да намаляваме комфорта в тях? Как да осигурим ефективност в сградите, без да намаляваме комфорта в тях? Първата енергийно независима многофамилна къща в света, работеща без външни източници на енергия Първата енергийно независима многофамилна къща в света, работеща без външни източници на енергия