Чех Пласт ООД

Бизнес адрес

Враца, Източна промишлена зона, София, кв."Лозенец", ул."Златовръх"7 офис 3

 

За контакти
Тел.: 08.....покажи

 

Лице за контакти

инж. Димитър Иванов

 

Уебсайт

https://chehplast.com/

 

Имейл

покажи@......

 "Чех Пласт" ООД е сертифициран производител и оторизиран Rehau партньор. Чех-Пласт предлага производство и монтаж на алуминиева дограма, немска PVC дограма, окачени фасади, вентилируеми фасади с композитен панел ( бонд ), керамика, HPL и фиброцимент, стъклени врати и витрини, зимни градини, слънцезащити, покривни конструкции с плътен поликарбонат. Дейността на компанията e съсредоточена в 4 цеха за PVC дограма, алуминиева дограма, стъклопакети и металозаваръчен цех. Фирмата работи с PVC профили  REHAU - Германия и алуминиева дограма на фирмите ETEM, SCHUCO, REYNAERS и ALUMIL. За изработването на окачени фасади се използват SCHUCO и ETEM профили. Фирмата осъществява изработка и монтаж на вентилируеми фасади от композитен материал (ALPOLIC и ETALBOND), керамика, HPL и дърво, като облицовка на сградите, както и покривни конструкции от стъкло и поликарбонатни плоскости. 

В цеха за стъклопакети се работи с нови машини на италианските фирми Poliglas и Z. Baveloni, като оборудването позволява работа с нискоемисийно стъкло - мека емисия. Цеховете за производство на алуминий и ПВЦ са снабдени с машини със CNC управление, което увеличава двойно производствения капацитет на компанията. Работи се основно с марки на германски производители URBAN, GRAULE, ROTOX, THORWESTEN и ELUMATEC, както и на италианската ITALMAC.  


Със своя дългогодишен опит Чех Пласт печели все повече доверието на своите взискателни клиенти, тъй като се залага само на висококачествени материали, богат продуктов асортимент, безкомпромисност по отношение на изработка и монтаж, отлично професионално обслужване!