Винербергер ЕООД

Бизнес адрес

София 1172, ул. Св. Пимен Зографски 4 Бизнес сграда 2, ет. 2, Офис 1

 

За контакти
Тел.: 08.....покажи

 

Уебсайт

http://www.wienerberger.bg

 

Имейл

покажи@......

Дейността на Винербергер обхваща всички процеси от добива на глина, производство, въвеждане и сертифициране на продукцията, до търговията и технически консултации при проектиране и изпълнение на система от керамични изделия.голямоформатни керамични блокове и щурцове Porotherm, керамични решения за покриви Tondach и фасадна керамика Terca.

Винербергер стъпва на българския пазар в края на 2004 г., а проектът "Реконструкция и модернизация на керамичен завод Луковит" е завършен през 2007 г., с което се дава началото на местното производство в най-модерния завод на Балканите. Инвестицията от 25 млн. евро обхваща комплексна реконструкция и модернизация на завода и оборудването в съответствие с най-новите технически стандарти. Реализацията на проекта оказа положително въздействие върху заетостта на населението и като цяло подобри инфраструктурата в региона. 

С пускането в експлоатация на завода в Луковит Винербергер ЕООД цели да предложи на нашия пазар висококачествени изделия, произведени в България, с които да отговори на нарасналите изисквания на инвеститорите, строителите и крайните клиенти. Отскоро керамичните керемиди Тондах успешно допълват продуктовата гама на компанията, като предоставят цялостни системни решения за покриви. 

Продукти:
- Голямоформатни керамични блокове с вертикални кухини за защитена зидария Porotherm
- Керамични щурцове Porotherm.
- Керамични керемиди Tondach.
- Керамични и некерамични аксесоари за покриви Tondach.
- Покривни прозорци и аксесоари за тях Tondach.
- Коминни системи Wienerberger.
- Бетонови настилки и аксесоари Semmelrock
- Системи за линейно отводняване SemDrain.

 

Статии с продукти от Винербергер ЕООД