ЙАФ България

Бизнес адрес

ул. София 11 , 2139 с. Мусачево

 

За контакти
Тел.: 08.....покажи

 

Уебсайт

https://www.jaf-bulgaria.com/

 

Имейл

покажи@......

ЙАФ България е водеща компания в търговията с дървесни продукти за мебелното производство и за строителството. Част е от мултинационална група на ЙАФ,основана през 1948 г. в Австрия, която осигурява 3000 сигурни работни места в над 15 държави по света. JAF се развива непрекъснато от 1948 г. насам. Днес вече сме на 3 континента , 59 представителства в 18 държави и над 3000 работника. 

  • Шоуруми в Мусачево (София), Пловдив, Варна
  • Разнообразие от над 35 000 артикула

Масивна дървесина
Предлагаме европейските видове от Австрия, Украйна, Словакия, Унгария, Румъния и Германия: дъб, бук, явор, ясен, орех, череша, бор, сибирска лиственица, липа и др., както и екзотики от презокеанските страни: абачи (вава), аюс, байа (абура), лимба, ипе, камбала, ироко, кото, меранти, ниангон, окуме, сапели махагон, тик, венге, зебрано, абанос и др.

Фурнири
Над 160 вида дървесина в над 60 сортирания, строго определни по качествени и визуални критерии. Поддържаме постоянно на склад в представителствата ни в София следните видове:
- европейски: дъб, бук, череша, орех, бреза, круша, акация, елша, ясен, смърч, бор, лиственица, липа и др.;
- екзотични: анигре, индийска ябълка тинео, бубинга, бамбук, етимое, ироко, ятоба, кото, лимба, макоре, махагон, орех сатен, маслина, падук, палисандър сантос, тик, венге, зебрано и др.;
- коренища: магнолия, орех, мадрона и др.;
- технически фурнири/ файнлайн със запазена марка Euroveneer;
- натурални фурнири, обработени по специална усъвършенствана технология. Tака се получават безупречни и изпълнени с фантазия продукти, разбира се с най-добро качество!

Ламинирани ПДЧ
Ламинираните ПДЧ се употребяват във всички области на мебелното производство и интериорния дизайн. С богатата си и разнообразна складова програма, включваща над 100 декора ламинирани ПДЧ и 20 декора кухненски плотове, Йаф България може да задоволи капризите на всеки клиент и дизайнер.

Шперплат
Нешлифован - за изграждане на конструкции, кофражен шперплат.
Шлифован - за мебелната промишленост, фурнирован - за направа на дърводелски плочи, специален шперплат за огъване. Използва се при направата на мебели, стъпала, за изработка на модели, в пожароустойчиви врати и др.

Подови настилки
Широк асортимент от подови настилки - масивен, многослоен и ламиниран паркет.

Градински и околобасейнови настилки
Дървени подове за външна употреба. Екзотична и европейска дървесина с дълъг живот и много добри показатели на издръжливост. Устойчиви на усукване, високи показатели за здравина, устойчиви на атмосферни влияния.

Компактни плочи
Висококачествен продукт за строителство и обзавеждане. Гарантиран живот на материала минимум 50 години, анти графити повърхност, много лесни за чистене, предназначени за външна употреба, устойчиви на слънчева светлина, ударо- и износоустойчиви.

OSB
Шлифована или нешлифована, сурова или покрита с водоустойчив филм. Прилагат се при изграждане на дървени постройки, подове, тавани, вътрешно оформление и изграждане на стени.