Kолекция Solos на Ideal Standard с награда от конкурса iF International Forum Design


Ideal Standard, водещ производител на решения за баня, празнува победа в наградите iF Design Awards за 2024 г. за своята нова продуктова гама: Solos. Иновативната колекция е създадена от известния дизайнер Роберто Паломба, главен дизайнер в Ideal Standard.


Относно колекцията Роберто Паломба казва:


„Solos е олицетворение на философията Singular™ на Ideal Standard, показвайки пълна хармония между чист, минималистичен дизайн и техническо съвършенство. Безпроблемното интегриране между елегантния смесител и изискания лек умивалник е възможно, благодарение на водещия опит на Ideal Standard както в керамиката, така и в месинговите изделия, което води до изящен щедьовър за банята."

► Ludovica & Roberto Palomba. Източник: www.idealstandrd.bg

Колекция Solos е иновативна и удивителна на външен вид, включваща уникална комбинация от мивка и интегриран смесител, както и гама изискани решения за душ. Фините прави линии и изключително тънки ръбове правят умивалника ефирен, а елегантният и напълно интегриран смесител допълва безупречния външен вид. Душ-продуктите съчетават интуитивно интелигентно управление с разнообразие от различни струи и интегрирана светлина, за да предложат съвършено решение "всичко в едно", осигуряващо истинско спа изживяване. Изработени от иновативни материали и притежаващи модерни технологии, продуктите Solos предлагат съвременен комфорт и ежедневен лукс в банята.

  
Източник: www.idealstandard.bg

Наградената колекция перфектно въплъщава философията Singular™ на Ideal Standard, която има за цел да предостави решения за банята от всички продуктови категории, съчетавайки ги така, че да предложи на клиентите персонализиран дизайн без компромис. Разработен специално, за да опрости процеса на избор, подходът Singular™ означава, че клиентите се нуждаят само от един единствен доставчик и една точка за контакт, което им предоставя достъп до неограничени вдъхновяващи решения за баня.
 


Наградите  iF Design Awards са част от  престижния конкурс iF International Forum Design, който отличава високите постижения в дизайна и иновациите в различни индустрии. Той е създаден през 1954 г. и кандидатурите се оценяват от независимо жури от експерти въз основа на критерии като качество на дизайн, иновация, функционалност и въздействие върху околната среда. Тази година конкурсът привлече почти 11 000 заявки от 72 държави, подчертавайки неговия глобален обхват и значение.