От 10 до 13 ноември в Интер Експо Център ще се проведе професионалното изложение Светът на мебелите

(1 глас, средно 5.00 от 5)

Pic_2020_4632337
„Бизнес на живо“. По всичко личи, че все по-често ще срещаме фразата в контекста на икономическите сектори. Последните месеци дават все повече доводи, че онлайн комуникацията, наложена от обстановката през последната година, е временно, но не и пълноценно решение. Доказателство за това са изложенията, провели се досега в Интер Експо Център, на които представителите на различни бизнес сектори са категорични: устойчиво развитие на бизнеса се постига само чрез контакт на живо. Затова и за мебелната индустрия и интериорния дизайн ноември месец ще бъде ключов.

На живо, от 10 до 13 ноември, изложение Светът на мебелите ще се проведе в Интер Експо Център. След едногодишно прекъсване български и чуждестранни производители и представители на международни брандове за обзавеждане, интериорен текстил и аксесоари за дома, ще запознаят публиката с новите си предложения и водещите световни трендове.

World_of_Furniture_2019_14_1-623437

Светът на мебелите за 16-и път ще предостави платформа за представяне на трендовете при обзавеждането за офиса, хотела и дома. Изложителите от страната и чужбина ще спрат вниманието върху корпусните и тапицираните мебели, интериорния текстил, масите, столовете, офис и градинските мебели, матраците и подматрачните рамки, разнобразни интериорни и екстериорни решения. „Предлагайки различни стилове оборудване, Светът на мебелите създава екосистема за оптимален избор на потребителя, според изискванията му“, коментират организаторите. Те продължават реализирането на мащабни съпътстващи събития. Активно се работи по второто издание на Conceptual talks, посветено на интериорния и продуктовия дизайн.

Pic_2020_2-624335

Изложение с традиции

Благодарение на съвместните усилия на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП) и Интер Експо Център, Светът на мебелите се утвърди като основна платформа на бранша както у нас, така и в Югоизточна Европа. В резултат на това изложението привлича интерес към участие от български и чуждестранни компании и на посетители от страната и чужбина.

Провеждайки се заедно с ТЕХНОМЕБЕЛ, изложението за материалите и машините за дървообработване и мебелното производство, последното издание на Светът на мебелите провокира интерес и с организираните бизнес срещи с чуждестранни байери чрез Hosted Buyers Program. В програмата се включиха собственици и изпълнителни директори на 47 компании от 19 държави от Европа и Азия, а осъществените бизнес срещи бяха над 360.

„Компаниите, които искат да се включат като изложители в изложение Светът на мебелите от 10 до 13 ноември, все още могат да заявят своя щанд“, коментират организаторите.
Подробна информация как могат да направят това, както и всички новини за изложението, представителите на бранша ще открият на www.furnitureexpo.bg.


Сподели

Тагове: интер експо център | мебелно изложение | светът на мебелите

 
Уебсайт на автора: www.iec.bg

Новини

03 Декември 2021, 15.00
Бизнес наживо. Изразът ще е сред ключовите на 2022г, за която се смята, че ще бъде...
02 Декември 2021, 11.13
Баумит отличи най-красивите фасади в конкурса "Фасада на годината 2020-2021". В...
30 Ноември 2021, 17.20
Министерството на културата обявява конкурс за кураторски проект по повод...
Медийни партньори
VIP медиен партньор