За първа година в Dibla Design Awards има категория за Млади таланти до 25-годишна възраст

(0 гласа, средно 0 от 5)
imgpsh_fullsize_anim_2-632407

Професионалната платформа за интериорен дизайн и архитектура - Dibla, съвместно с една от водещите италиански компании за специализирано оборудване за фризьорския и бръснарския сектор, обявяват старта на конкурса „ZUCCA Barber shop design” за млади таланти до 25-годишна възраст. Всеки, който желае да се включи в конкурса, може да го направи най-късно до 25.01.2022г., а всеки, който желае да гледа церемонията на живо, при спазени всички противоепидемични мерки, е добре дошъл на 03 февруари 2022г. от 19:00 часа в IEC - Интер Експо Център, в двойно по-голям мащаб, паралелно със специализираните бизнес изложения SIHRE 2020 и #Retail Show. Подробности за формата и условията за участие можете да намерите на dibla.com.

В официалната церемония Dibla Design Awards ще бъдат излъчени един победител и двама подгласника, за които е подготвен награден фонд от 7 500 лв. По този начин младите специалисти могат да покажат таланта си и имат възможност за внедряване на български проекти в реалния световен пазар. С цел да стимулира повече участници в конкурса, Dibla се споразумя с производителя, ако бъдат избрани повече от три проекта с потенциал за разработка, но са класирани на по-задни позиции - възложителите да влязат в индивидуални преговори с участниците, за да довършат своите проекти срещу хонорар. Победители в конкурса „ZUCCA Barber shop design”, ще получат възможността да бъдат под менторското ръководство на водещи дизайнери от България в целия процес до извеждането на продуктите в завършен вид за предлагането им на пазара. Dibla има ангажимента да подбере подходящи ментори спрямо заданието на възложителя. 

ЗА ПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ НАТИСНЕТЕ ТУК
Крайният срок за регистрация е до 25 януари 2022г.

ЗА БИЛЕТИ ЗА ЦЕРЕМОНИЯТА СЛЕДЕТЕ DIBLA.COM ПРЕЗ ЯНУАРИ

УСЛОВИЯ И РЕД ЗА УЧАСТИЕ:

РЕГИСТРАЦИЯ: всеки кандидат трябва да изпрати определени документи на имейл адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , за да направи своята регистрация

ВХОДИРАНЕ НА ПРОЕКТА: всеки кандидат трябва да изпрати идеен проект за серия мебели и аксесоари за Barber Shop в срок до 25.01.2022г., състоящ се от седем елемента:
1.    Работна маса (с едно и с две работни места)
2.    Огледала (полуръст и цял ръст)
3.    Подвижен контейнер
4.    Рафтове за стена (дълбочина 10см и дълбочина 22см)
5.    Закачалка (стенна и свободностояща)
6.    Табела (входна и интериорна)
7.    Аксесоари (три вида по избор)Сподели

Тагове: dibla | конкурс за млади таланти | церемония по награждаване

 
Уебсайт на автора: www.dibla.com

Новини

01 Август 2022, 17.35
Срокът за участие се удължава до 10-ти август 2022 год.Календар на конкурсаНачало...
29 Юли 2022, 15.15
Изложбата „Дизайн по Дунав“ показва как урбанистите сближават хората в...
21 Юли 2022, 15.52
Интелигентният сензор за температура и влажност Shelly Plus H&T.     ...
Медийни партньори
VIP медиен партньор