АТАМА проведе дискусия за дизайна в уелнес пространствата с TECHNOGYM

(2 гласа, средно 5.00 от 5)
f9b256ec80b6e2bb4da895598e1b9206-632479

Г-жа Татяна Карабоикова,  г-жа Джузепина Дзара - посланик на Италия в България и г-н Кристиан Бруноли     Източник: www.atama.bg

На 22 ноември 2022г. в София, в присъствието на архитекти и интериорни дизайнери се проведе дискусия за  уелнес дизайна, с акцент върху специфичните особености и тенденции на българския пазар и представянето на  успешни дизайнерски практики. Събитието беше организирано от фирма АТАМА, изключителен представител на TECHNOGYM за България.

2509_624x451
Татяна Карабоикова - Управител на фирма АТАМА откри събитието    
Източник: www.atama.bg

Темата на дискусията беше уелнес дизайна, с акцент върху специфичните особености и тенденции на българския пазар, и представянето на успешни практики. Специален гост беше г-н Кристиян Бруноли, Директор мрежа архитекти и дизайнери в Теchnogym. Той сподели с българската публика своя безценен опит за превръщането на Technogym в единствената компания, която създава  дизайнерски фитнес уреди, комплимент към всяка среда. 

3513_624x451
Кристиян Бруноли, Директор мрежа архитекти и дизайнери в Теchnogym     Източник: www.atama.bg

Какви са предизвикателствата в България и как дизайнът намира отражение в уелнес пространствата разказаха интериорната дизайнерка Десислава Иванова и арх. Севдалина Недева от Хеликс Дизайн. Те споделиха своя опит в изграждането на един от най-емблематичните уелнес проекти – Вая Бийч Ризорт в Иракли. Приятната задача да модерира този разговор е поверена на Теодора Николова, главен редактор на списание Bravacasa и настоящ - на списанието за луксозни имоти Unique Estates Global View.
 
4488_624x445
Разговор с Десислава Иванова - интериорен дизайнер и архитект Севдалина Недева от Хеликс Дизайн         Източник: www.atama.bg


Архитект Севдалина Недева е един от създателите на емблематичното студио Хеликс МС, чиито шоуруми са на три адреса в София, а витрините им спират и най-забързаната походка. Студиото комбинира прецизна селекция на престижни европейски брандове, сред които Ligne Roset, Valcucine, Poltrona Frau, Moooi, с цялостна услуга home & design. Десислава Иванова e млад интериорен дизайнер, който получава дипломата си от Европейския институт по дизайн в Милано и се връща в София, за да работи по различни проекти за реновиране на обществени и частни пространства. Нейната страст към обвързване на функция и естетика, съчетана с изключителен усет за детайла, я подтиква да създаде своя собствена практика - студиото DesignMe. Най-значимата ѝ работа досега е интериорната и екстериорната концепция и реализация на VAYA Beach Resort.

След завръщане към нормалността, стремежът към здравословен и активен начин на живот е още по-осъзнат. Ефективната тренировка в комфорта на дома е тенденция, която набира все повече съмишленици и е огромен приоритет в световен мащаб.  Основна тема в Technogym Design Conversation e създаването на красиво и уютно пространство у дома, където уелнесът и дизайнът хармонизират, а потребителят се грижи на здравето си с удоволствие. Марката TECHNOGYM предлага решения за всички потребители: за компактни пространства, тренировъчни програми с виртуален треньор, професионални тренировки за атлети в различни спортове.


Сподели

Тагове: technogym | атама | дискусия | уелнес пространства

 
Уебсайт на автора: www.atama.bg

Новини

27 Януари 2023, 13.37
На 25 януари в София се проведе семинар, на който бяха представени идеи и...
26 Януари 2023, 15.02
В Годишните архитектурни награди ARCHINOVA 2022 участваха 114 проекти, като за първи...
23 Януари 2023, 17.59
Енергийната ефективност, рециклирането и възобновяемата енергия са...
Медийни партньори
VIP медиен партньор