12 нюанса бяло

(1 глас, средно 1.00 от 5)

Billboard_BG_Shades_of_white-632321
Белите тоналности на Баумит Shades of White
• 12 уникални бели нюанса
• Фасада, доведена до съвършенство
• Простота и стил в едно

Тенденциите в цветовете идват и си отиват, но класическото бяло винаги ще остане популярния избор - особено за фасадата! В комбинация с черно, често е единственото нещо, от което се нуждаете, за да създадете перфектната хармония.

Ефектът на бялото
Някои неща са напълно вечни, като белият цвят в архитектурата. Но бялото не е „просто“ бяло. Както всички цветове, бялото има свои изискани нюанси и всеки от него е подходящ за различна сграда, така че да се откроява перфектно и в същото време да пасва идеално на заобикалящата го среда.

Baumit_book.png_jpg-624x333

Бялото е сбор от всички цветове на светлината и в най-чистата си форма също е тяхното отсъствие. Бялото изглежда чисто и ясно, но също така хладно и делово. Ефектът от белите фасади е поне толкова зашеметяващ, колкото този на колоритните им колеги. Изборът на правилния бял тон за Вашата фасада често е всичко друго, но не и лесно решение. Нищо чудно, защото белият цвят на стената рядко е само бял.

Чисто бяло? Белезникаво? Топло бяло? Студено бяло? Дори малки вариации могат да доведат до огромни разлики във външния вид на сградата. Топлите бели цветове имат нюанси на червено, оранжево и жълто, което води до мек блясък и приветлива атмосфера. По-хладните бели имат нотки на зелено, синьо и виолетово, допринасящи за изчистен и свеж вид.

12 нюанса на бялото от Баумит

 shades-of-white-624202

За да ограничи почти безграничните възможности на белия цвят, Баумит взе 12-те най-красиви бели тона и ги събра в уникална цветна колекция - от звезда до слонова кост, от опал до лед. Палитрата на Баумит е „12 нюанса бяло“. Чувствайте се свободни да избирате от новите тонове, за да придадете на Вашия проект вечност - както винаги в добре познатото високо качество на Баумит.

Бялото е цветът, който може да се комбинира перфектно с други материали, било то метал, бетон или дърво. Бялото обича чистотата - но също така позволява създаването на индивидуални структури и дизайни.  Това може да стане с помощта на популярната ни дизайнерска моделираща се мазилка Баумит КреативТоп, която е с нова хидрофобна / хидрофилна функция. Тя позволява фасадата да остане дълго време чиста и красива.

buckets_bg.png_jpg-624x328

По-хладно
Освен чистия и вечен вид, белите фасади имат и функционална страна. Те отразяват голямо количество слънчева радиация, което спомага за намаляване на температурата на прегрятите градове през горещите летни месеци.
Баумит Shades of White - доверете се на бялото.

Нюансите на бялото можете да получите в следните продукти на Баумит:

Баумит КреативТоп
CreativTop-400x333
Готова за употреба силно водоотблъскваща, обогатена със силикони финишна мазилка с нов функционален пълнител за бързо изсъхване на фасадата след дъжд, мъгла или конденз. Моделираща се мазилка за креативни фасади. За ръчно и машинно полагане.•    Функционален ефект на изсъхване (Драйпор ефект)

•    Безкрайни възможности за творчество
•    Подобрени свойства при преработка


Баумит СтарТоп
StarTop-400x332

Силно устойчива на атмосферни влияния фасадна мазилка със силиконово свързващо вещество и нов функционален пълнител. Новият Драйпор ефект гарантира бързо изсъхване на фасадата след дъжд, мъгла или конденз. 
•    Бързосъхнеща повърхност

•    Силна защита срещу водорасли
•    Перфектно полагане


Баумит СиликонТоп
SilikonTop-400x330

Универсална фасадна мазилка на основа силиконова смола. Силно паропропусклива и водоотблъскваща, устойчива на замърсяване и с универсално приложение.


•    Устойчива на атмосферни влияния

•    Паропропусклива
•    Водоотблъскваща

Цвят W1200 от Нюансите на бялото не може да се достави в Баумит СиликонТоп/Колор.


Сподели

Тагове: баумит креатив топ | баумит силикон топ | баумит стар топ | мазилки

 
Уебсайт на автора: www.baumit.bg

Новини

21 Март 2023, 09.23
Измененията в климата вече не са абстрактно понятие, а негативните последици...
17 Март 2023, 16.58
Рециклирането на строителни материали, приложението им, иновативни проекти,...
17 Март 2023, 15.33
Организатор и домакин на събитието е катедра „Строителство на сгради и...
Медийни партньори
VIP медиен партньор