VEKAPRO - висококачествени препарати за почистване и поддръжка на ПВЦ дограма от VEKA

(1 глас, средно 5.00 от 5)
d1eb4351c411a8f2fb5d62853cb9c357-632390

Запазeн десетилетия приятен външен вид и фукционалност, посредством профили с качество от клас А - това са само две от характеристиките на прозорците VЕКА. С подходящите грижи и редовно почистване потребителите им се радват дълги години. За да бъде компетентен партньор и в частта поддръжка на дограмата, VЕКА създаде с името VEKAPRO цял набор от висококачествени препарати за почистване и поддръжка на прозорци. В тази си дейност VЕКА тясно си партнира с реномираната фирма от Германия SONAX. Резултататът от това сътрудничество е асортимент от препарати за всеки аспект от грижата за дограмата - от редовно почистване, през интензивно изчистване и консервиране до грижа за уплътненията и обкова. Обединената компетентност на VEKA и SONAX  гарантират на потребителите сигурността, че всички продукти са не само ефективни, но и най-подробно изпитани. ПВЦ профилите не само биват цялостно, но и щадящо почистени и обгрижени. VЕКА изпита приложимостта им и при продължителни тестове за устойчивост на атмосферни условия.

Универсален препарат за стъкло и рамки.
VEKAPRO DailyClean е първият препарат за редовно почистване на цялата дограма: може да се прилага върху стъкло и върху пластмасовите рамки - бели или цветни. Трябва да се знае, че агресивните препарати за стъкло или такива с друго предназначение, съдържащи киселини, могат да нанесат непоправими вреди, ако след почистване останат върху пластмасовата повърхност. 

При силни зацапвания се препоръчва VEKAPRO XtraCare white и VEKAPRO XtraCare colour за бели и цветни дограми. За защита на почистените нефолирани прозоречни профили VЕКА предлага VEKAPRO SuperFinish. Този препарат „запечатва“ рамките и ги прави устойчиви дълго време на атмосферните въздействия, като отблъсква дъждовната вода.

Асортиментът препарати се окомплектова с VEKAPRO SealProtect за обработка на гумените уплътнения, който се нанася лесно с наличния апликатор.
Многофункционалното масло VEKAPRO EasySpray е специално за обкова и подвижните метални части на дограмата. Наборът се завършва от качествената и многофункционална микрофазерна кърпа VEKAPRO SpecialCloth.

Препаратите за почистване и поддръжка се предлагат както поотделно, така и в различни комплекти. Клиентите могат да ги поръчат от производителите на дограма с профили VЕКА.

Повече информация може да се получи от сайта www.perfectwindow.eu


Сподели

Тагове: vека | поддръжка на дограма | препарати vekapro

 
Уебсайт на автора: www.veka.bg

Новини

14 Май 2021, 13.21
ARCHINOVA е национален  конкурс, чиято цел е да поощрява и популяризира...
14 Май 2021, 10.11
На 12 май 2021год. в София, в сградата на САБ бе проведена Церемонията по...
12 Май 2021, 16.37
Wine & Spirits Show e нов формат на професионално изложение, който привлича...
Медийни партньори
VIP медиен партньор