С новия копринено черен цвят на Идеал Стандарт банята става различна и оригинална

(0 гласа, средно 0 от 5)
f09b009fe811b832667155c61952d3fb-632318
Идеал Стандарт представи нова колекция за обзавеждане на цялата баня в цвят копринено черно (silk black) като контрапункт на традиционните бели керамични изделия и хромирани смесители.

Черното въплъщава изисканост. То ще даде възможност на клиентите да преобразят всяко пространство, използвайки смело ефекта „изцяло черно“ или като създадат визуален контраст с присъствие на определени изделия в черно.
Новата колекция в станалото модерно вече покритие се състои от селектирани продукти на Идеал Стандарт от всички продуктови групи: смесители, порцеланови мивки, мебели, тоалетни, поддушови корита, душ кабини, душ системи и аксесоари за банята. Коприненото черно придава приятно изискан вид на изделията, внасяйки елегантно съвършенство, особено когато се комбинира с естествени материали като дърво, мрамор и камък.

Продуктите са подходящи да ревитализират пространствата при реновация, или да направят ярко впечатление в нови хотелски или жилищни бани, където черното ще създаде интимна и завладяваща атмосфера. Те са подбрани сред най-добре приетите и иновативни  модели от портфолиото на Идеал Стандарт.
Смесителите за умивалник с новото покритие са от колекция Ceraline, която притежава органични и цилиндрични форми, и от колекция Cerafine O, която внася екстравагантност с яркия си дизайн.

2021_-_Ideal_Febbraio_II0261_1-red-3004522021_-_Ideal_Febbraio_II35724-300452

Термостатните смесители за душ са Ceratherm T, оборудвани с новия термостатен затварящ механизъм на Идеал Стандарт FirmaFlow Therm®, отличаващ се с издръжливост и висока степен на безопасност и функционалност.  Душовете Idealrain допълват изживяването с широкия избор от ръчни и горни душове.

В същото време колекцията Tesi предлага избор на мивки и мебели, както и тоалетни и бидета. Тоалетните чинии с деликатни форми и с иновативната технология за измиване AquaBlade® допринасят за ефективното използване на водата и за осигуряване на високо ниво на хигиена.

2021_-_Ideal_Febbraio_II35506-red-3004522021_-_Ideal_Febbraio_II35521-red-300452

В напълно черно са преобразени и новите супертънки поддушови корита на Идеал Стандарт Ultra Flat New, както и душ кабините Connect 2. Копринено черното предложение на Идеал Стандарт се разширява и с черни аксесоари за баня и кухненски смесители.

Масимо Висмара, Вицепрезидент „Бранд и Активация“на Идеал Стандарт Интернешънъл изтъкна: „Разработваме нашите колекции с мисълта за превъзходство в дизайна. Знаем как един цвят има силата да преобрази всяко пространство. С коприненото черно даваме възможност на дизайнерите да изразят своя стил както при проектирането на нови бани, така и за реновация. С нашето предложение в черно, обхващащо всички продуктови категории, може да се приложи изцяло черен подход или да се създаде контрастен фокус с отделни черни елементи.“

Продуктите в копринено черно са налични на пазарите в цяла Европа от юни тази година.

За повече информация посетете нашия уебсайт www.idealstandard.bg


Сподели

Тагове: баня | идеал стандарт – видима ад

 

Новини

21 Март 2023, 09.23
Измененията в климата вече не са абстрактно понятие, а негативните последици...
17 Март 2023, 16.58
Рециклирането на строителни материали, приложението им, иновативни проекти,...
17 Март 2023, 15.33
Организатор и домакин на събитието е катедра „Строителство на сгради и...
Медийни партньори
VIP медиен партньор