Погледнете в бъдещето на професионалния мениджмънт на отпадни води

(0 гласа, средно 0 от 5)
Доверете се на професионалистите в областта на отпадните води
Като наричаме себе си „Професионалисти в областта на отпадните води”, не го правим без причина.Знаем, че вие сте професионалисти в тази област също. Няма да преувеличим ако кажем, че работата ви е жизненоважна за съвременната цивилизация – и като правило се забелязва само когато нещата се объркат.За това не бива да го допускаме. Ето защо отделихме години за да създадем гама продукти и услуги, които могат да се справят буквално с всяка задача свързана с отпадни води и то с ефикасността и надеждността която очаквате от Grundfos.

Имаме сериозни намерения по отношение на отпадните води
Можете да разчитате на професионалния подход на Grundfos към предизвикателствата на модерния мениджмънт на отпадни води. Имаме дълга история на производство на изключително добри помпи, направихме разумни покупки на други компании за да завършим нашата гама и сме горди, че клиентите по цял свят хвалят нашите продукти и услуги, както и фирмените ценности, които стоят зад тях. Сега нашите решения покриват гамата от изпитани и утвърдени технологии до оригинални, изцяло нови продукти и услуги.

Всякакви размери, всичките добри
Гамата е много голяма, качеството първокласно, а работата на помпите впечатляваща. Всяка една технология е проектирана за да извърши специфична работа възможно най-ефективно. Само опишете вашата нужда – сигурни сме, че имаме решение с оптимална комбинация от производителност на помпата, енергоемкост и надеждност.


ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС ЗВЕЗДИТЕ НА ГАМАТА ЗА ОТПАДНИ ВОДИ

Модулен контрол Grundfos – система за управление и контрол на помпени системи за отпадни води, един нов начин да управлявате вашите помпи
Това е многофункционална контролна система, която комбинира висока технология, модулен подход, лесен монтаж, поддръжка и управление.
Модулният дизайн осигурява възможност за мониторинг и контрол на до 6 помпи. Възможно е добавяне на допълнителен хардуер, а софтуера може да бъде осъвременяван и променян при необходимост.

Цифрови дозиращи помпи – серия помпи, които правят по-лесно от всякога прецизното дозиране
Grundfos разработи съвсем нови технологии и принципи и създаде гама помпи, които комбинират прецизност и удобство за потребителите. Използват се различни типове двигатели, които осигуряват плавно и равномерно дозиране при всички приложения. Опростеният контролен панел и логичното меню на дисплея позволяват на потребителите да въвеждат желаната доза и да бъдат сигурни, че ще получат исканото от тях.
Цифровите дозиращи помпи предлагат гама от приложения и функции, които са подходящи за всякакви нужди. От обикновените версии до помпи, способни да се справят с много сложни задачи, без да губят удобството за потребителите. Списъкът от функции включва ръчно управление, пълен импулсен контрол, аналогов контрол, контрол на дозата по време, пулсов контрол на дозата. Към този списък можем да добавим и голям брой уникални характеристики, в това число и ефикасна функция анти-кавитация за гъсто вискозни течности.
Помпите могат да бъдат интегрирани в редица автоматизирани процеси посредством Profibus модул.
Потребителите се ползват от предимствата на дозиращата гама през целия диапазон от 2.5 ml/h до 940 l/h.


Помпи SE – високотехнологични помпи за пренос на отпадни води, процесни води  и непречистени канални води
С двигатели от 1.1 до 11 kW те са перфектни за общински, обществени и индустриални приложения.
Помпите SE обхващат две различни гами, които се различават по типа на работното колело. Потребителите могат да избират между енергийно-ефективен едноканален или патентования SuperVortex импелер.
Познати като SE1 и SEV помпи и двете версии осигуряват преминаване на твърди частици до 100 mm. Това значително намалява риска от запушване и осигурява удължен срок за експлоатация при намалени работни разходи.
Сред другите изключителни характеристики на помпите са: двигател без охладителна течност, уникални кабелен вход и пакетно уплътнение на вала, скоба и кожух на двигателя от неръждаема стомана, къс вал на двигателя.


ГРУНДФОС България, 1592 София,
район “Слатина”, ул. “Източна тангента” 100
тел.: 02/49 22 200; факс: 02/49 22 201
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , www.grundfos.bg


Сподели
 
Уебсайт на автора: www.grundfos.bg

Новини

22 Май 2023, 10.25
Посетители на Българския павилион.     Източник: www.kab.bgБългарският...
18 Май 2023, 14.01
На 18 май стартира десетото юбилейно издание на ARCHINOVA ARCHITECTURE AWARDS 2023 под мотото...
04 Май 2023, 10.37
Рекорден брой делегати участваха в 22-то Общо събрание на Камарата на...
Медийни партньори
VIP медиен партньор