VEKA SPECTRAL

Века България ЕООД
Уебсайт

https://www.veka.bg/

 

Техническа характеристика

Вид продукт

Фолио за профили за прозорци

Материал

Покритие за профили за PVC прозорци

Произход

Германия

Предназначение

PVC за прозорци

Прикачени файлове

BIM системи

Инструмент за цифрово планиране WINDOPLANУдобно планиране на прозорци и врати до най-малкия детайл: това е WinDoPlan. Нашият мощен инструмент за планиране позволява на производителите на прозорци и архитектите да завършат всички стъпки онлайн, от избора на профилната система до пълната документация, по начин, който спестява време. Инсталирането на отделен софтуер не е необходимо, тъй като WinDoPlan се използва просто през уеб браузър - по всяко време, на всяко място и с всяко подходящо устройство.


Свалете  WINDOPLAN тук.

Повече за продуктаЕксклузивни профилни повърхности SPECTRAL

Иновативното покритие е неповторимо на допир, дава възможност за нови цветни и дизайнерски варианти и още една отличителна черта на производителите с профили на VEKA. 

Цветните прозорци стават все по-популярни. Основанието е разбираемо: благодарение на многото цветове  дограмата може напълно да се впише в дизайна на фасадата. Собствениците на сгради могат на подчертаят индивидуалността на архитектурата си със също толкова индивидуални прозорци. Особено обичани са сивите тонове, които наподобяват алуминиеви строителни детайли. Съответстващите си цветове придават непреходни във времето елегантност и престиж. 

Ексклузивна характерна  черта

Това са две определения, отличаващи VEKA SPECTRAL. Модерната профилна повърхност впечатлява с необикновено по рода си излъчване, изключително нежна на допир повърхност и нови дизайнерски възможности. Тя допълва настоящия каталог с декори, предлагани от VEKA и е изключително предимство за клиентите на VEKA. Сътрудничеството с VEKA гарантира още една отличителна характеристика и предоставя ясни предимства при диференцирането спрямо конкуренцията.
 

Превъзходно качество

При разработването на SPECTRAL от собствената фирма VEKA Technologie Service GmbH  решаващ критерий бе качеството от най-високо ниво. Мостри от профили са подлагани на обхватни и продължителни тестове – напр. излагане на екстремно високи температури и  влажност, както и облъчване с UV -лъчи и обветряне по признатите RAL- стандарти.   SPECTRAL премина всички изпитания. 

Висококачествената повърхност е устойчива и на хигиенни продукти, химикали и неблагоприятни атмосферни въздействия. Допълнително предимство е високата устойчивост на драскане и способността да се почиства лесно.

VEKA SPECTRAL  има свойството да отблъсква мръсотия, а с неповторимия си усет при допир и матовост с ниска отражателна способност провокира творческите вкусове на клиентите, избрали да имат уникални прозорци.

Без допълнителни инвестиции

Новите SPECTRAL профили да могат безпроблемно да се обработват с наличните за бранша машини, без да се налагат допълнителни инвестиции за оборудване. Заварките на ъглите се обработват както при стандартно фолирани профили с лаков флумастер. Има и комплект за поправяне на механични повреди. 

Голям потенциал за развитие

На  FENSTERBAU FRONTALE  бяха демонстрирани експонати с първите пазарни ултраматови цветове  „VEKA SPECTRAL anthrazit“, „VEKA SPECTRAL fenstergrau“ und „VEKA SPECTRAL umbra“. VEKA  прави със SPECTRAL решаваща крачка в посока алуминиев дизайн. Налични са също и дървесни декори, както и на повърхности с различна степен на матовост – от ултраматово до силно гланцово. 

  • Anthrazit / антрацит
  • Fenstergrau / мръсно сиво
  • Umbra / умбра
  • Graphitschwrz /графитно черно
  • Reinweiß / чисто бяло
  • Weiß / бяло
  • Momumentengrün /монументно зелено
  • Stahlblau / стоманено синьо
  • Tannengrün /елхово зелено

VEKA SPECTRAL -  нови цветове в дървесен декорВидео VEKA SPECTRAL :