Кои бизнес изложения се подготвят за есента на 2024 година в Интер Експо Център?

Въпреки, че сме на прага на лятото, екипът на Интер Експо Център трескаво се подготвя за поредицата от изложения за Есен 2024.
20.06.2024
1518
Новини
Източник: Интер Експо Център, www.iec.bg


За някои настъпващото лято е време за почивка. За бизнесът, обаче,  това е сезонът на възможностите. Това е моментът за мениджърите в различните икономически сектори да чертаят стратегически планове за развитие и присъствие, да внедряват технологии и усъвършенстват човешкия ресурс. Лятото е и моментът, в който компаниите оформят окончателната си визия за присъствие на международните бизнес изложения през есента.

Надниквайки в календара на международния изложбен и конгресен център, личи, че акцентът тази есен ще са дроновете, индустриалните машини, печатът и рекламата, и хранително-вкусовата промишленост. Екипите на Интер Експо Център, отговарящи за различните формати, подготвят трескаво екосистемите за бизнеса – MachTech&InnoTech, COPIS, INTER DRONE EXPO, Wine & Spirits Show и Международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, БУЛПЕК, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО И ИНТЕРФУД & ДРИНК.


Източник: www.iec.bg

Роботи и машини за индустрията

През последните 10 години България стана основна дестинация за сегмента на индустриалните машини и технологиите в металообработката на Балканите и Източна Европа. Това до голяма степен се дължи на MachTech&InnoTech. Бизнес изложението ежегодно събира достиженията в областта, а съпътстващите формати обединяват водещи експерти.

„От 1 до 4 октомври над 170 участници ще обединят усилия в залите ни“, споделят от Интер Експо Център за формата. Перспективите, които разкрива, ще привлекат в София изложители от България, Германия, Италия, Румъния, Турция, Гърция, Сърбия, Чехия, Австрия, Израел, Испания, Китай и др. и посетители от няколко континента, които могат да закупят своя билет на www.machtech.bg.

В основата на формата е съчетанието на две тематики. На MachTech откриваме най-новите металорежещи, обработващи и машини за термообработка, лазерни технологии, заваръчни решения, хидравлични, пневматични устройства и др. От друга страна е InnoTech - платформа за 3D-индустриалните технолгии, автоматизацията, софтуер, роботика и електроника и др.

Източник: www.iec.bg

Дронове и безпилотни апарати в София?

Знаете ли, кое е общото между дроновете, безпилотните технологии, въздушната и електромобилността, Smart Cities, киберсигурността, противопожарната защита, аграрния сектор и индустрията? Това е INTER DRONE EXPO. От 1 до 4 октомври на третото издание ще открием приложенията на дроновете и безпилотните апарати за комерсиални цели и перспективите, които създават в земеделието, логистиката, градската мобилност, охраната, пожарната безопасност, строителството, архитектурта, картографирането и др. На www.interdroneexpo.bg можем да се сдобием с билет за посещение.

Последното издание бе белязано и от поставянето на световен рекорд. На летище Лесново капитан Николай Калайджиев постави световен рекорд за „Най-много последователни 360-градусови завои без прекъсване в един полет с ултралек самолет“, правейки 888 виража.

Рекламата и печатът – под светлините на прожекторите

COPIS. Думата със сигурност ще е ключова от 1 до 4 октомври за сектора на рекламата и печата. Защото едноименното изложение COPIS ще създаде екосистема за тематично надграждане, съпътстващи формати за усъвършенстване на знанията, технологични решения и нови идеи. 12-то издание, за което можем да закупим билет на www.copi-s.com, поставя на пиедестал графичния и пространствения дизайн, материалите и консумативите, производството на рекламно-информационни елементи, софтуера. Всичко това, заедно с интригуващи съпътстващи формати, събира в София представителите на рекламни и дизайнерски агенции, печатници и издателски къщи, фрийлансери, дистрибутори, търговци, маркетинг специалисти и рекламисти, фотографи, бранд мениджъри и др.


Източник: www.iec.bg

ХВП - секторът, формиращ 20% от добавената стойност в индустрията

Над 460 изложители от 3 континента, посетители от 40 държави, 6 изложбени зали, присъствие на водещи регионални и световни брандове и производители. Такава бе атмосферата на последното издание на Международните бизнес хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, БУЛПЕК, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО И ИНТЕРФУД & ДРИНК. През тази година те ще се проведат от 13 до 16 ноември.

Очакванията на организаторите са за още по-мащабен формат. Засега заявката е за над 500 участници от няколко континента. „Обстойно ще бъдат разгърнати всички сегменти на ХВП-сектора“, информират от Интер Експо Център за икономическата сфера, която формира близо 20% от добавената стойност в индустрията на България.

Магията на виното

В безграничната Вселена на виното, спиртните напитки, гурме храните и крафт бирата за 5-и път ще ни потопи Wine & Spirits Show. В атмосферата на вкусове и предложения от различни кътчета по света, от 13 до 16 ноемви изложението ще срещне търговци, дистрибутори, производители на вино и спиртни напитки, иноватори, ресторатньори, хотелиери и бармани.

По всичко личи, че след края на наближаващото лято за бизнеса ще предстои динамичен период. Период на възможности и перспективи, предоставени от платформите на международните бизнес изложения. Повече за форматите, които предстоят в Интер Експо Център, ще откриете на www.iec.bg.

 

#вино   #индустриални роботи   #бизнес изложения   #изложение за реклама и печат   #изложение на дронове