Компании от три континента ще се включат в 40-то издание на туристическото изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо

Изложението е домакин на престижните награди Бранд на България 2023.
05.03.2024
822
Новини
Източник: www.iec.bg


От 13 до 15 март в Интер Експо Център на българските и чуждестранните посетители продуктите си ще предлагат изложители от Европа, Азия и Африка, съобщават организаторите. Изложението ще бъде посетено от делегация от Мадагаскар, начело с министъра на туризма на страната. ВАКАНЦИЯ&СПА Експо е и домакин на престижните награди Бранд на България 2023.

„Регистрираме ръст в интереса към участие и посещение“, коментира екипът на организатора Интер Експо Център за изложението, което се провежда с подкрепата на Министерството на туризма. Благодарение на положените усилия и комплексните възможности, които предлага, във ВАКАНЦИЯ&СПА Експо се включват фирми от Европа, Африка и Азия. С продукти и услуги от всички сегменти на туризма, се включват участници от България, Мадагаскар, Гърция, Дубай, Турция, Сърбия, Индия, Алжир, Финландия, Монголия, Малдиви, Мавриций.

Всички сегменти на сектора – на едно място

Република Мадагаскар е държава-партньор на изложението, което в последното си издание събра над 260 участници и 10 000 посетители. Специално за ВАКАНЦИЯ&СПА Експо сега у нас ще пристигне делегация, водена от Joel Randriamandranto – министър на туризма на четвъртия по големина остров в света, разполагащ с над 5080км брегова ивица. С колективни участия се включват Сърбия и Алжир, благодарение съответно на Националната туристическа организация на Сърбия и Националния борд по туризъм на Алжир.


Източник: www.iec.bg

Участието на фирми от три континента предлага на присъстващите възможност да открият предложения от всеки сегмент в туризма. ВАКАНЦИЯ&СПА Експо, от 13 до 15 март, ще събере изложители и посетители от национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори и агенции, експерти, собственици, мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм, производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес.

15 март – денят на наградите Бранд на България

Очаквано събитие от програмата на ВАКАНЦИЯ&СПА Експо са престижните национални награди Бранд на България 2023. На 15 март ще бъдат отличени компаниите, създали устойчив бранд, допринасяйки за цялостното развитие на бизнес средата в България. Организатор е екипът на телевизионното предаване Брандовете на България по ТВ1, генерален партньор е Интер Експо Център.

Многообразни ще бъдат и съпътстващите формати, повдигащи на дневен ред водещите теми в сектора. Акценти през миналата година бяха съвременните решения, професионалната реализация, маркетингът и рекламните похвати, мястото на бранда и утвърждаването на туристически дестинации, фестивалите и културните събития и др.

Възможностите, които ВАКАНЦИЯ&СПА Експо предлага на участниците и посетителите, превърнаха формата във важно събитие за всеки от туристическия бизнес на Балканите и Източна Европа. Изложението, чрез което брандовете и продуктите се развиват няколко десетилетия на международно ниво, ще отвори вратите си на 13 март. Билетите за посещение са достъпни на www.holidayfair-sofia.com. Мястото е Интер Експо Център.

 

 

 

#туристическо изложение   #ВАКАНЦИЯ&СПА Експо   #награди Бранд на България 2023