Фивекс Прожект ЕООД

Бизнес адрес

София, ул.Пирин 91

 

За контакти
Тел.: 08.....покажи

 

Лице за контакти

Десислава Конова

 

Уебсайт

https://www.phivex.com/

 

Имейл

покажи@......

Повече от 25 години ФИВЕКС работи за устойчиво развитие с продуктите на Bauwerk – естествени паркети и OSMO –  масла за обработка на дървесина, външни подови настилки (декинг), фасади  от масивна дървесина. От създаването си  непрекъснато следваме високите изисквания на нашите клиенти, предлагайки продукти, различни от масовия пазар, с гарантирано сертифицирано качество, екологично чисти и с дълъг срок на експлоатация.

BAUWERK PARKETT – съзнателно дефиниране на жизненото пространство: днес критериите за избор са по-важни и много по-различни от преди няколко години. Изборът на паркет е избор на стил и жизнена среда. Огромното разнообразие, съчетано с швейцарската традиция за качество е това, което получават нашите клиенти. Най-високите стандарти за качество и компетентност, здравословен начин на живот, екологична и социална отговорност – всичко това е отразено в нашите настилки.

OSMO – с всичко: от оригиналното Hard Wax Oil – масло с твърда вакса за перфектен финиш на паркета, с масивните си дюшемета, вътрешни и външни облицовки от масивна дървесина, перголи, огради и суров дървен материал, OSMO е доказаният световен специалист в областта на дървесината.

 

 

Продукти