Alu+ е третата колекция на Ideal Standard с награда от конкурса iF International Forum Design


Ideal Standard, водещ производител на решения за баня, празнува тройна победа в наградите iF Design Awards за 2024 г. за своите нови продуктови гами: Solos, La Dolce Vita® и Alu+. Иновативните колекции са създадени от известния дизайнер Роберто Паломба, главен дизайнер в Ideal Standard.


Alu+ е третата наградена колекция, предлагаща душ системи и козметични сетове. Устойчивостта бе приоритет при разработката на тази колекция, като продуктите Alu+ са произведени от висококачествен рециклируем алуминий, съдържащ 84% рециклирано съдържание, без използване на хром и никел.  Те съдържат технологии за пестене на вода, с чиято помощ се намалява значително консумацията на вода, без компромис с комфорта. Практичността е ключова за продуктите Alu+, които включват полици за съхранение и окачвания с огледала и места за съхранение, идеални за малки пространства. Цялата колекция се предлага в три матови покрития - копринено черно, розово и сребристо - давайки възможност на клиентите да играят с цвета по нов и вълнуващ начин.

  
Източник: www.idealstandard.bg


Новата колекция душ системи е креативна и изразителна, колкото бихте искали да бъде. Предлага се в три матирани покрития – копринено черно, розово и сребристо. Дизайнът е забележителен като съчетание от правоъгълни линии с перфектни кръгове, но в същото време - закачлив и забавен.

  
Източник: www.idealstandard.bg

Колекцията перфектно въплъщава философията Singular™ на Ideal Standard, която има за цел да предостави решения за банята от всички продуктови категории, съчетавайки ги така, че да предложи на клиентите персонализиран дизайн без компромис. Разработен специално, за да опрости процеса на избор, подходът Singular™ означава, че клиентите се нуждаят само от един единствен доставчик и една точка за контакт, което им предоставя достъп до неограничени вдъхновяващи решения за баня.

 

Успехът на Ideal Standard на наградите iF Design Awards за 2024 г. е доказателство за непоколебимата отдаденост на компанията към иновациите в дизайна и нейната способност постоянно да доставя продукти, които отговарят на променящите се нужди и предпочитания на потребителите по целия свят.