ЙАФ - светът на дървесината

Компанията предлага от дизайнерски мебелни плоскости до декинг и многослойни конструктивни греди - иновативни решения насочени към архитекти, дизайнери, мебелисти и строители.
23.05.2024
663
Технологии
Източник: www.jaf-bulgaria.com


Какво е ЙАФ? Мястото, където ще откриете изключително богат диапазон от дървесни продукти с високо качество и комплексни услуги за мебелисти и модерното дървено строителство. Компанията предлага от дизайнерски мебелни плоскости до декинг и многослойни конструктивни греди - иновативни решения, насочени към архитекти, дизайнери, мебелисти и строители. ЙАФ разполага с  три шоурума – в Мусачево край София, в Пловдив и във Варна, където може на живо да се запознаете с широкия асортимент, който се предлага там.


Шоурум на ЙАФ в Пловдив.   Източник: www.jaf-bulgaria.com 

Кратка история на ЙАФ


ЙАФ присъства на българския пазар от 2005 г, но началото ѝ е поставено значително по-рано. Компанията е създадена през далечната 1948 г. край австрийската столица Виена. С упоритост и иновации постепенно малката семейна компания се превръща от локален в международен търговец, който днес присъства със свои филиали в още 17 държави. Въпреки непрекъснатото си развитие в ЙАФ има няколко неизменни неща: качеството и страстта към дървесината. Основен принцип на компанията е:  споделянето на дългогодишния опит в областта на строителството и обзавеждането от дърво и предлагане на решения, удовлетворяващи индивидуалните желания на всеки клиент.


Шоурум на ЙАФ във Варна.   Източник: www.jaf-bulgaria.com 

Класна дървесина

През последните години Групата ЙАФ е лидер в търговията на едро с дървесни материали в Централна и Източна Европа. Качеството се държи под контрол, тъй като се наблюдават всички звена от веригата за доставки. Компанията предлага разнообразна гама от европейска дървесина и богат избор от екзотични видове. При запитване се доставят и редки дървесни видове.


Шоурум на ЙАФ в Пловдив.   Източник: www.jaf-bulgaria.com

Дизайнерски декори

ЙАФ предлага богато разнообразие от плоскости, мебелни лица и плотове с атрактивни декори на водещи производители. Продуктовата гама непрестанно се обновява, а асортиментът следва актуалните тенденции в интериорния дизайн.  Компактни плоскости от HPL, подходящи дори за помещения с влажна среда или атрактивни плотове от масивни талпи като например живописната дървесина на самана – изборът е Ваш!

 Шоурум на ЙАФ в Мусачево.   Източник: www.jaf-bulgaria.com

Благороден фурнир

Наред с декоративните плоскости, продуктовата гама на ЙАФ включва и естествения фурнир. Тъй като всеки лист е с уникален дървесен рисунък, компанията създава първия и единствен по рода си електронен магазин с високорезолюционни снимки на всяка предлагана пачка фурнир. Така отпада обикалянето по складове и тегленето на тежки файлове, защото с Veneer World по всяко време можете директно от Вашето мобилно устройство да изберете правилния дървесен вид и желания фладер за Вашия нов проект.

 Шоурум на ЙАФ в Мусачево.   Източник: www.jaf-bulgaria.com

Декинг и фасада

От ЙАФ може да се снабдите както с благородна термодървесина, така и с класически екзотични видове или композитни ламели. Компанията предлага комплексна услуга - освен профили ще Ви предложат и системи за скрит монтаж, и ще Ви насочат към утвърден изпълнител от фирмената база данни, при необходимост.

На архитекти и дизайнери препоръчваме два практични онлайн инструмента на ЙАФ:
•  Екстериорно студио: визуализатор на комбинации от декинг и фасада
С този инструмент можете веднага да демонстрирате на клиента как ще изглежда избраната от него комбинация от декинг и фасада на сградата, като за повече автентичност можете да изберете и цвета на мазилката.
•    Декинг студио: конфигуратор и калкулатор за декинг в едно
С този инструмент имате възможност по всяко време на денонощието, без помощ от консултант на ЙАФ, да проектирате, калкулирате и остойностявате нужните материали за изграждането на декинг.

 Шоурум на ЙАФ в Мусачево.   Източник: www.jaf-bulgaria.com

Модерно дървено строителство

ЙАФ предлага пълна гама конструктивни, покривни и изолационни материали за дървеното и екологичното сухо строителство. Масивни, двойно и тройно слепени греди, мнгослойни греди и LVL с изключителна носимоспособност, CLT панели и изолация от дървесни влакна с топ показатели се включват в богатия асортимент. И за да бъде услугата завършена, се предлага, в зависимост от нуждите, прецизен разкрой на греди или индустриално конфекциониране на конструктивни дървени компоненти по проект. Широка гама от конструктивни и декоративни плоскости като OSB, MDF, HDF, плоскости от масивна иглолистна дървесина и шперплат се поддържа на склад.. Колкото и специфични да са Вашите нужди, в асортимента на ЙАФ ще откриете най-доброто решение.

 Шоурум на ЙАФ в Пловдив.   Източник: www.jaf-bulgaria.com

DuPont™ Corian®

Минералният материал на бъдещето, който от няколко десетилетия предизвиква дизайнерския и архитектурния свят, вече е и у нас,  благодарение на ЙАФ, който е негов ексклузивен представител за България.

От фасадата до банята – Corian® задоволява изискванията и на най-взискателни клиенти. Монолитен по структура и с повърхност без пори, той е напълно водоустойчив, ударо- и UV устойчив и в същото време изключително хигиеничен, безопасен за здравето и неутрален за околната среда. Позволява безпроблемно рязане, полиране, фрезоване, гравиране, инкрустиране, сублимационен печат и дори термоформоване. Подходящите по цвят лепила позволяват незабележимо съединяване на мивки и плотове в едно хармонично цяло. Дори след десетилетия, захабените  повърхности връщат първоначалния си безупречен вид само с едно шлайфане, а увредените елементи се поправят на място без следи. Corian® предлага и изключително богата цветовата гама.


Източник: www.jaf-bulgaria.com

Нов шоурум

Ако клиентът Ви не се задоволява с визуализации или искате да видите на живо екзотични дървесни видове или конкретен модел декинг, посетете обновения шоурум на ЙАФ в Мусачево! Ще бъдете впечатлени от модерната експозиция на елитни дървесни материали и техни приложения. Освен това шоурумът предлага множество уютни кътове за презентация и обсъждане на проекти с или без участието на наш консултант. Тук може да разглеждате, сравнявате, тествате, и обсъждате на спокойствие!

 

#ЙАФ   #ЙАФ България   #дървесина   #мебелни плоскости   #декинг   #естествен фурнир   #декоративни плоскости
ЙАФ България